BOUWEN EN VERBOUWEN

Architecten, badkamer verbouwen, interieurstylist, keuken verbouwen, kozijnen, uitbouw, verhuizen etc.

Gratis Offerte Architect Verbouwing

Gratis Offerte

Architect Verbouwing

Ontwerp, budgettering, begeleiding..

Gratis Offerte Dakraam

Gratis Offerte

Dakraam

Aanschaf, installatie en onderhoud..

Gratis Offerte Kunststof Kozijnen

Gratis Offerte

Kunststof Kozijnen

Aanschaf, installatie en onderhoud..

Gratis Offerte Uitbouw

Gratis Offerte

Uitbouw Woning

Ontwerp, bouw, onderhoud..

Gratis Offerte Badkamer Verbouwen

Gratis Offerte

Badkamer Verbouwen

Sloopwerk, ontwerpen, uitvoering..

Gratis Offerte Garagedeur

Gratis Offerte

Garagedeur

Ontwerp, levering en montage..

Gratis Offerte Kunststof Schuifpuien

Gratis Offerte

Kunststof Schuifpuien

Installatie en onderhoud..

Gratis Offerte Verhuisbedrijven

Gratis Offerte

Verhuisbedrijven

Transport, opslag, montage, demontage..

Gratis Offerte Aluminium Carport

Gratis Offerte

Aluminium Carport

Ontwerp, levering en montage..

Gratis Offerte Interieurstylist

Gratis Offerte

Interieurstylist

Ontwerp, budgettering, begeleiding..

Gratis Offerte Serre

Gratis Offerte

Serre

Ontwerp, levering en installatie..

Gratis Offerte Dakkapel Plaatsen

Gratis Offerte

Dakkapel Plaatsen

Ontwerp, levering en montage..

Gratis Offerte Keuken Verbouwen

Gratis Offerte

Keuken Verbouwen

Sloopwerk, ontwerpen, uitvoering..

Gratis Offerte Terrasoverkapping

Gratis Offerte

Terrasoverkapping

Ontwerp, levering en installatie..

Gratis offerte bouwen en verbouwen

Gratis offerte aanvragen voor bouwen of verbouwen? Er zijn uiteraard tal van verbouwingen mogelijk, waardoor het lastig is om daar een gemiddelde prijs aan te hangen. Uit onderzoek van het ANP blijkt dat het gemiddeld genomen gaat om €1.700. Het maakt echter veel verschil of u de complete badkamer wilt laten verbouwen of dat het gaat om een deur die u wilt laten vernieuwen door een nieuw exemplaar. Het is daarom verstandig om altijd een gratis offerte aan te vragen, zodat u op voorhand goed kunt inschatten wat de kosten zullen zijn voor het bouwen en verbouwen.

bouwen en verbouwen
Verbouwen en verbouwingen
Stucwerk
Verbouwingen
Muur schoonspuiten

Verbouwen in huis

Het bouwen en verbouwen in huis kan betrekking hebben op een aantal verschillende werkzaamheden. We zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Dakkapel plaatsen
  • Trap renoveren
  • Kozijnen laten plaatsen
  • Muur stucen
  • Muren isoleren
  • Zonnepanelen laten plaatsen
  • Aanbouw aan de woning

Het plaatsen van een dakkapel is al vanaf €1.500 mogelijk, op basis van een prefab model. Het grote voordeel daarvan is dat de gehele dakkapel al in de fabriek gemaakt wordt. De vakman hoeft die er tijdens het bouwen of verbouwen alleen nog maar op te zetten, waardoor de kosten laag liggen. Een dakkapel die ter plaatse gemaakt wordt is met €6.000 een stuk duurder, al is er op die manier natuurlijk wel meer maatwerk mogelijk.

De trap renoveren of kozijnen laten plaatsen? De renovatie van een trap kan tijdens het bouwen of verbouwen eenvoudig voorkomen dat er een totaal nieuw exemplaar in moet. Het grote voordeel daarvan is dat de (houten) constructie van de treden gewoon behouden kan blijven, terwijl de bekleding op de traptreden opnieuw wordt aangebracht. Een nieuwe set kozijnen in huis hangt qua prijs sterk af van het materiaal dat u kiest. De kunststof kozijnen vormen een onderhoudsarme en duurzame keuze. Kozijnen in huis zijn beschikbaar vanaf €500 per stuk, onder andere afhankelijk van de grootte van de ramen waar het om gaat.

Binnen het bouwen en verbouwen benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot wanden en muren? Het is mogelijk om een muur te laten stucen, waarmee u die bijvoorbeeld glad kunt laten afwerken. De kosten hiervoor bedragen €8 – €40 per vierkante meter. Een gladde wand om die vervolgens te behangen of sausen is voordeliger dan afwerking met sierlijk pleisterwerk. Het is naast het stucen ook mogelijk om de wand te laten isoleren. U kunt dan bijvoorbeeld gebruik maken van spouwmuurisolatie, waar doorgaans zo’n €1.000 aan kosten mee gemoeid is. Dit vormt een investering die zichzelf terug kan verdienen dankzij de lagere energierekening die er daarmee ontstaat.

Tenslotte heeft u binnen het bouwen en verbouwen aan de woning de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen of bijvoorbeeld aan een aanbouw te werken. Het eerste vormt opnieuw een investering die zichzelf via een lagere energierekening zal terugverdienen, terwijl u met de tweede optie werkt aan een waardeverhogende optie voor de woning. De zonnepanelen wekken energie op door middel van het licht van de zon, waardoor de energierekening omlaag kan. Het is een vorm van verbouwen die zich richt op het dak. De aanbouw aan de andere kant heeft meer uitgesproken te maken met de bouw aan de woning. De kosten kunnen variëren van €15.000 – €50.000, afhankelijk van wat er dient te gebeuren en hoe groot de ruimte is die u erbij wenst in huis.

Offerte aanvragen voor verbouwingswerken

Benieuwd wat de kosten voor bouw of verbouw in huis zullen zijn? Dit valt eenvoudig na te gaan aan de hand van een offerte, waarmee de vakman kan aangeven wat er mogelijk is en waar u op dient te rekenen qua gebruik van materialen of de algehele duur van de werkzaamheden. Probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven waar u naar op zoek bent.

Tip: wilt u een offerte aanvragen voor de bouw of verbouw van de woning en daarop maximaal besparen? Dan is het verstandig om op voorhand meerdere werkzaamheden te verzamelen of de offerte samen met anderen uit de straat aan te vragen. Op die manier kunt u veelal korting krijgen op de werkzaamheden.

U kunt online een offerte voor de bouw of verbouw van de woning aanvragen. Vergelijk offertes en mogelijkheden, om een goede keuze te maken uit de beschikbare vakmensen voor de bouw of verbouw.

Verbouwen