Gratis Offertes Kunststof Kozijnen

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE KUNSTSTOF KOZIJNEN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Kunststof Kozijnen

Een gratis offerte aanvragen voor kunststof kozijnen? De kozijnen helpen de woning beter te isoleren en voorkomen bovendien belangrijk periodiek onderhoud zoals bij hout. Het is bij kunststof kozijnen niet nodig om die iedere 5 – 6 jaar te laten schilderen, waardoor het voldoende is om de kozijnen goed schoon te houden.

In combinatie met HR++ glas in plaats van enkel glas in de huidige kozijnen draagt de vervanging sterk bij aan de isolatie van de woning, waardoor u de investering kunt terugverdienen dankzij een lagere energierekening.

Veel warmteverlies bij enkel glas

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij en geschikt voor alle mogelijke beglazing

Nu ook met subsidie mogelijkheden voor het plaatsen van isolatieglas

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale kozijnenbedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen met verschillende glassoorten

Kunststof kozijnen laten plaatsen en benieuwd naar de verschillende soorten glad die er beschikbaar zijn?

We onderscheiden de volgende varianten:

 • Dubbel glas
 • HR glas
 • HR+ glas
 • HR++ glas
 • HR+++ glas
Kunststof kozijnen zijn er in heel veel kleuren en maten en zijn geschikt voor alle soorten beglazing.

Kunststof kozijnen zijn er in heel veel kleuren en maten en zijn geschikt voor alle soorten beglazing.

Kunststof kozijnen zijn de goedkoopste soort kozijnen die er zijn

Kunststof kozijnen zijn de goedkoopste soort kozijnen die er zijn

Dubbel glas

Dubbel glas vormt al een sterke verbetering ten opzichte van enkel glas. Er is sprake van een luchtlaag tussen de beide lagen glas.

In combinatie met een kunststof kozijn ontstaat er een sterke isolerende werking, met een materiaal dat nauwelijks tot geen onderhoud nodig heeft.

In nieuwbouwwoningen wordt er haast uitsluitend gebruik gemaakt van kunststof kozijnen, vaak in combinatie met een van de HR-soorten glas.

Het aantal plusjes staat daarbij voor de mate van isolatie.

HR glas

HR glas staat voor Hoog Rendement glas, waarbij het hoge rendement duidt op de goede isolatie van de ruiten. Dit voorkomt dat warme lucht van binnen verloren gaat, terwijl de koude lucht van buiten niet zomaar de kans krijgt om naar binnen te dringen. De HR+, HR++ en HR+++ ruiten voegen daar een nog sterkere isolerende werking aan toe. In plaats van lucht tussen de beide lagen glas is er dan sprake van een van de edelgassen.

De combinatie met kunststof kozijnen is een populaire, omdat u op die manier gebruik kunt maken van zoveel mogelijk moderne materialen. U heeft daar qua onderhoud weinig omkijken naar, het is in plaats daarvan voldoende om de kozijnen net als de ruiten goed schoon te houden. Het is daarom zowel esthetisch als economisch en milieu-technisch een uitstekend idee om de huidige kozijnen te laten vervangen door modellen van kunststof.

Wat kosten kunststof kozijnen ongeveer?

Kunststof kozijnen prijzen

Benieuwd naar de prijzen van kunststof kozijnen? Die zijn uiteraard afhankelijk van de grootte van het raam, het als van het type raam dat u daarvan wilt laten voorzien. Voor vaste ramen kunt u uitgaan van €35 – €85 voor een raam van 30 x 30cm. Is er sprake van een groter raam van 60 x 60 cm? Qua kosten kunt u dan denken aan €96 – €110. Dit loopt op naar uiteindelijk €325 – €365 voor een raam van 150 x 200 cm.

Is er sprake van een draai-/kiepraam of een valraam? De kosten daarvoor liggen wat hoger. Een raam van 60 x 60 cm leidt bijvoorbeeld tot €165 – €220 aan kosten. De kosten voor een valraam liggen meer in lijn met die voor een vastraam, vooral wanneer er sprake is van een groter formaat.

Houd er rekening mee dat de kosten voor de kunststof kozijnen in het raam nog exclusief de kosten voor de montage zijn. Gemiddeld genomen kost de montage ongeveer net zoveel als de kunststof kozijnen zelf. Dat heeft te maken met het feit dat een glaszetter er behoorlijk wat tijd aan kwijt is om het kozijn op een goede manier te plaatsen, zodat u voortaan gebruik kunt maken van isolerend dubbel of HR glas.

Wilt u de kunststof kozijnen laten plaatsen voor een deur of zelfs voor een schuifpui? Bij een deur kost dat gemakkelijk €800 – €900, voor een schuifpui zal het bedrag min of meer vergelijkbaar of net wat hoger zijn. Inzethorren zijn aan de andere kant weer een stuk voordeliger, net als een ventilatierooster hoeven de kunststof kozijnen daarvoor niet veel meer dan €50 – €90 te kosten. Door een offerte voor de kunststof kozijnen aan te vragen valt goed na te gaan waar u in uw geval rekening mee dient te houden.

Offerte voor kunststof kozijnen

Benieuwd wat het kost om kunststof kozijnen te laten plaatsen, bijvoorbeeld beneden, boven of in heel de woning? De kozijnen zijn onderhoudsvrij en maken het bovendien mogelijk om meteen gebruik te maken van dubbel glas of HR+++ glas met de best mogelijke isolatie. Op die manier kunt u de energierekening laten dalen, waardoor u de investering in de kunststof kozijnen gemakkelijk kunt terugverdienen.

U kunt online gratis een offerte aanvragen om kunststof kozijnen te laten plaatsen, zodat u eenvoudig na kunt gaan wat daar de kosten voor zullen zijn. Door meerdere glaszetters te vergelijken kunt u op een voordelige wijze kunststof kozijnen laten plaatsen, uiteraard inclusief de kosten voor de montage.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

 • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
 • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
 • Ramen/deuren/kozijnen
 • Warmteterugwinsysteem
 • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
 • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in kunststof kozijnen?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer