Gratis Offertes Architect Verbouwing

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE ARCHITECT VERBOUWING

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Architect Verbouwing

Een gratis offerte aanvragen voor een architect die een verbouwing kan begeleiden? Een architect kan op verschillende manieren bijdragen aan de verbouwing, waarbij de specialist veelal zelf aan zou geven dat u hem of haar eenvoudig zal terugverdienen.

Hoe werkt dat en wat zijn de activiteiten waar de architect aan kan bijdragen? We zetten een aantal van de werkzaamheden op een rij.

Uw woning verbouwen of een compleet nieuwe woning laten bouwen?

Vind de juiste architect voor elke klus

Ontwerp, calculatie en begeleiding

De architect zal bijvoorbeeld een vluchtige schets maken en kan de details uittekenen, op basis van uw specifieke voorkeuren. Het is mogelijk om daar eventueel een 3D tekening van te maken of die met een 3D printer zelfs uit te laten printen. Bovendien kan een architect helpen om een ontwerp te controleren, op basis van de gemeentelijke eisen en het Bouwbesluit dat er in Nederland geldt.

Een goede architect kent de wet- en regelgeving op dit gebied en kan bijvoorbeeld helpen de presentatie naar de gemeente toe te verzorgen. Eenmaal tijdens de bouw zal de architect betrokken blijven om het proces te bewaken of specifieke zaken met betrekking tot het milieu of geluid uit te zoeken. Een architect is wat dat betreft meer dan een ontwerper, het is iemand die er tijdens het proces voor zorgt dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de verbouwing van de woning waar het u om gaat.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale architecten. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over architecten en verbouwingen

Architect verbouwing

De architect kan tijdens de verbouwing op een aantal verschillende manieren bijdragen aan het proces. De eerste schets vormt een goed startpunt, bijvoorbeeld om na te gaan hoe uw specifieke wensen in de praktijk uitpakken of hoe die zich verhouden tot de praktische mogelijkheden die de specialist heeft.

Uiteraard is het mogelijk om aan de hand van een schets aan te geven wat u wel en niet wenst of kan de architect u helpen om algemene ideeën te concretiseren. De 3D mogelijkheden van vandaag de dag maken het mogelijk om de woning of verbouwing te tekenen en daar desgewenst zelfs een 3D model van te printen.

Uw eigen ideeën inbrengen en uw droomhuis ontwerpen | offerte architect

Uw eigen ideeën inbrengen en uw droomhuis ontwerpen

(Ver)bouwtekeningen in zowel 2D als 3D

(Ver)bouwtekeningen in zowel 2D als 3D

Kosten architect

De kosten van een architect voor de verbouwing hangen sterk af van de werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren en de omvang van de verbouwing.

Wilt u de complete woning verbouwen of gaat het u om een (kleine) aanpassing aan de woning? Zal de architect ook de bouwvergunning aanvragen en dient er een 3D ontwerp gemaakt te worden?

Het zijn belangrijke vragen, die net als bijvoorbeeld een eventuele benodigde bouwtechnische tekening bepalen wat de kosten voor de architect zullen zijn. Een architect kan op verschillende manieren bijdragen aan de verbouwing, waarbij de meest uitgebreide projecten uiteraard het duurst zullen zijn.

Project begeleiding

Een architect kan de volledige begeleiding tijdens een verbouwing verzorgen, bijvoorbeeld naar de gemeente toe. Het is in eerste instantie van belang om in overleg te gaan met de gemeente, er is doorgaans sprake van een presentatie van de plannen.

U kunt op die manier aangeven wat u van plan bent, waarbij de architect u kan helpen om de gemeente te overtuigen op de punten die zij van belang vinden. Eenmaal tijdens de bouw kan de architect de rol naar bijvoorbeeld de aannemer en andere partijen op zich nemen. Door met hen te overleggen over wat er dient te gebeuren en hoe dat gebeurt heeft u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar.

Bouwkundige en milieutechnische zaken

Tenslotte heeft de architect ervaring met verschillende bouwkundige en milieutechnische zaken. Het gaat dan bijvoorbeeld om het uitzoeken van specifieke eisen vanuit u of eventuele problemen op het gebied van milieu en geluid.

Door dit op voorhand goed uit te zoeken en ook tijdens de verbouwing betrokken te blijven voorkomt de architect dat er vervelende verrassingen ontstaan, zodat u de bouw ongestoord kunt laten doorgaan.

Offerte van een architect

Een offerte voor een verbouwing aanvragen bij een architect? Door duidelijk aan te geven wat u van plan bent kan de specialist u aangeven wat de kosten zullen zijn voor de verschillende werkzaamheden die hij of zij kan bieden.

Een goede architect is betrokken vanaf de eerste schets, verzorgt een 3D ontwerp en kan vervolgens het ontwerp controleren op de verschillende eisen vanuit de gemeente en het Bouwbesluit. De betrokkenheid tijdens de verbouwing en bijvoorbeeld met betrekking tot het milieu en geluid zorgt ervoor dat de architect zich inderdaad terug zal verdienen. Door meerdere offertes aan te vragen kunt u die eenvoudig met elkaar vergelijken.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. 

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% voor schilderwerken aan uw woning. En dat geldt niet alleen op de arbeidskosten maar ook op het materiaal! Voorwaarde is dat uw woning minimaal 2 jaar oud moet zijn.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorswerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

  • Vloer-, gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in Architect Verbouwing ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer