Gratis Offertes Verhuisbedrijven

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE VERHUISBEDRIJVEN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Verhuisbedrijven

Een gratis offerte aanvragen bij verhuisbedrijven om na te gaan wat de mogelijkheden zijn? Een verhuisbedrijf zal u daarin een aantal verschillende elementen schetsen, die u kunt gebruiken om een afweging te maken. Het gaat uiteraard om de uit te voeren werkzaamheden en de uitvoerdatum, net als de geschatte totaalprijs van de kosten voor de verhuizing.

Verder is er doorgaans sprake van een tijdelijke geldigheid van de offerte en kunt u de algemene voorwaarden doornemen om te voorkomen dat u voor eventuele vervelende verrassingen komt te staan.

Gaat u verhuizen maar ziet u op tegen het sjouw en transportwerk?

Probeer dan eens een professioneel verhuisbedrijf!

Efficiënt, snel en veel goedkoper dan u denkt

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale verhuisbedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over verhuisbedrijven

Verhuisbedrijf inschakelen

Wilt u een verhuisbedrijf inschakelen en benieuwd wat zij u te bieden hebben? Daarvoor kunt u gratis een offerte aanvragen, zodat u goed weet waar u aan toe bent. In de offerte staat allereerst namelijk de geschatte totaalprijs, die aangeeft wat de verhuizing waarschijnlijk zal gaan kosten.

In veel van de gevallen wordt er een tarief per uur of een tarief per dagdeel opgegeven. Het is vervolgens afhankelijk van hoe lang de verhuizing duurt wat dit precies gaat kosten.

Uiteraard is het mogelijk om dit op voorhand in te laten schatten, zodat u in ieder geval een richtprijs in gedachten kunt houden.

Niet zelf meer uw zware meubilair sjouwen | offerte verhuisbedrijven

Niet zelf meer uw zware meubilair sjouwen

Professionele voertuigen en verhuisapparatuur

Professionele voertuigen en verhuisapparatuur

Werkzaamheden

Ten tweede zal een verhuisbedrijf in de offerte aangeven hoe de werkzaamheden eruit zullen gaan zien. Het bedrijf geeft aan of er sprake is van een verhuiswagen met een chauffeur en of er daarnaast nog andere krachten beschikbaar zijn. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een wagen met of zonder chauffeur te huren, met of zonder andere verhuizers die helpen alles in te laden en weer uit te laden. Wat dat betreft is het verstandig om goed te kijken naar de aangeboden werkzaamheden in relatie tot de prijs die u daarvoor betaalt.

Let op: de verhuizing van aquaria, piano’s en andere kwetsbare spullen brengen soms extra kosten mee. Vraag hier op voorhand naar, zodat het verhuisbedrijf daarvoor bovendien de juiste (hulp)materialen kan meenemen.

Een verhuisbedrijf zal u vervolgens schetsen wanneer de verhuizing plaats zal vinden en hoe lang de offerte nog geldig is. Het is uiteraard van belang om binnen die termijn aan te geven of u de verhuizers wilt inschakelen of dat u op zoek zal gaan naar een andere partij.

Een goed verhuisbedrijf zal u in ieder geval aangeven hoe de verhuizing eruit gaat zien. Wilt u op voorhand de dozen laten inpakken of vindt u het van belang dat de verhuizers een aantal van de elektrische apparaten afsluiten en weer aansluiten op de nieuwe locatie? Het zijn aanvullende zaken voor de verhuizing, aan de hand waarvan u specifiek kunt aangeven hoe de verhuisbeweging eruit moet gaan zien.

Wat kost een verhuisbedrijf ongeveer?

Verhuisbedrijven prijzen

Qua prijzen bij de verhuisbedrijven kunt u rekenen op zo’n €65 per uur voor een verhuiswagen met 20 kubieke meter inhoud en een bestuurder. De wagen is op die manier geschikt voor een grote woonkamer met een slaapkamer, bijvoorbeeld voor stellen die willen verhuizen. Verhuizen met een gezin en benieuwd naar de prijzen daarvoor? Een grotere verhuiswagen vormt dan vaak een betere keuze, u kunt dan denken aan 50 kubieke meter aan inhoud. Dat betekent in de praktijk dat de kosten zo’n €75 per uur zullen bedragen.

Wilt u daarnaast gebruik maken van verhuizers die helpen met het inladen en uitladen van de spullen? De kosten daarvoor bedragen veelal €25 per uur, per verhuizer. Uiteraard hangen de verhuisprijzen van de bedrijven daardoor af van de tijd die er nodig is. Wilt u naar de andere kant van het land verhuizen of gaat het om een verhuizing binnen de stad? Dit is van grote invloed op de prijs.

Indien u de meubels over een grote afstand wilt laten vervoeren dient u er rekening mee te houden dat daar extra kosten aan verbonden kunnen zijn. De verhuizing is doorgaans vrij van kosten binnen een straal van 20km. De grotere bedrijven hanteren daarvoor 50 – 100km. Wilt u over een grotere afstand verhuizen of zelfs internationaal verhuizen? Houd er dan rekening mee dat daar extra kosten aan verbonden kunnen zijn.

Offerte verhuisbedrijven

U kunt online een offerte bij verhuisbedrijven aanvragen, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten die u daarvoor dient te maken. Probeer zo duidelijk mogelijk aan te geven wanneer u wilt verhuizen, om hoeveel kubieke meter aan inhoud het gaat en hoe de huidige en toekomstige woonsituatie eruit zien.

Woont u in een appartement en verhuist u naar een benedenwoning of is het net andersom? U kunt een gratis offerte bij verhuisbedrijven aanvragen, zodat u een goed beeld krijgt van de kosten die u dient te maken om de inboedel over te brengen naar uw nieuwe woning.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. 

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% voor schilderwerken aan uw woning. En dat geldt niet alleen op de arbeidskosten maar ook op het materiaal! Voorwaarde is dat uw woning minimaal 2 jaar oud moet zijn.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorswerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

  • Vloer-, gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in verhuisbedrijven?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer