DISCLAIMER

Op deze pagina vindt u de disclaimer van gratisoffertesontvangen.nl

Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is een website die ontwikkeld is en beheerd wordt door Isoleads BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over onder meer (actuele) bouw- en verbouw, isolatie en energiebesparende onderwerpen zoals onder andere zonne-energie, alternatieve energiebronnen, bodemafsluiting, kruipruimte isolatie, isolatie in het algemeen en energiezuinige woningen. Isoleads BV is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Isoleads BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Isoleads BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Isoleads BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.

(C) 2007 – 2018 – Alle rechten voorbehouden

Licenties

Isoleads BV maakt voor informatievergaring onder andere gebruik van bronnen die vallen onder de Creative Common License

Wilt u gratis offertes ontvangen en flink geld besparen op uw verbouwing of onderhoudsklus?

Klik dan op 1 van de onderstaande rubrieken

Bouwen en Verbouwen

Van badkamer tot uitbouw

Onderhoudswerken

Van dakbedekking tot stuckwerk

Installatiewerken

Van CV-ketel tot zonnepanelen

Tuin-en Terraswerken

Van hekwerken tot tuinrenovatie

Isolatiewerken

Van dakisolatie tot vloerisolatie

TOTAALOVERZICHT

Alle rubrieken in 1 overzicht