VEELGESTELDE VRAGEN

Op deze pagina vindt u de veelgestelde vragen én de antwoorden daarop

Wat is Gratisoffertesontvangen.nl ?

Gratisoffertesontvangen.nl is een website die ontwikkeld is en beheerd wordt door Isoleads BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over onder meer (actuele) bouw- en verbouw, isolatie en energiebesparende onderwerpen zoals onder andere zonne-energie, alternatieve energiebronnen, bodemafsluiting, kruipruimte isolatie, isolatie in het algemeen en energiezuinige woningen. Isoleads BV is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

Wie of wat is Isoleads BV ?

Isoleads BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over onder meer (actuele) bouw- en verbouw, isolatie en energiebesparende onderwerpen zoals onder andere zonne-energie, alternatieve energiebronnen, bodemafsluiting, kruipruimte isolatie, isolatie in het algemeen en energiezuinige woningen. Isoleads BV is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

Hoe werkt Gratisoffertesontvangen.nl ?

Gratisoffertesontvangen.nl is een website waarop u snel in 1 handeling 1 tot maximaal 6 offertes kunt aanvragen bij gerenommeerde bedrijven grotendeels uit uw eigen regio. Gratis…en volkomen vrijblijvend. Simpel door het invullen van een offerte-aanvraag formulier.

Is aanvragen van offertes werkelijk gratis ?

Ja, offertes aanvragen is werkelijk gratis en zonder enige verplichting. U hoeft geen opdrachten of iets dergelijks te verstrekken aan bedrijven die een offerte aanbieden.

Hoeveel offertes ga ik ontvangen ?

Dat hangt van het onderwerp af en van de regio waarin u woont. In de Randstad zijn veel bedrijven beschikbaar die een offerte uit willen brengen. U kunt dan offertes verwachten van wel 6 verschillende bedrijven (6 is het maximum), maar in sommige delen van Nederland is dat minder en ontvangt u er wellicht slechts 1.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om een goede dekking en vulling in geheel Nederland te realiseren.

Ook het onderwerp is van belang. Sommige klussen of projecten kunnen bijvoorbeeld dusdanig complex zijn dat slechts een deel van de bedrijven daar ook daadwerkelijk een offerte van kan uitbrengen.

Hoelang duurt het voordat ik offertes kan verwachten ?

Dat varieert van enkele minuten tot aan maximaal 48 uur. Echter in gevallen waar een inspectie ter plaatse is vereist kan het vanzelfsprekend langer duren, afhankelijk van wanneer de aanvrager en de bedrijven een datum en tijdstip van inspectie kunnen overeenkomen.

Ook bij uitgebreide en complexe aanvragen zoals voor hele grote verbouwingen of aanbouwen kan het langer duren om offertes te ontvangen.

Ook vakantieperiodes kunnen van invloed zijn op de snelheid waarmee u de offertes en aanvullende informatie kunt verwachten. Indien u vlak voor de Kerst een aanvraag doet bijvoorbeeld kan het makkelijk 2 weken duren voordat u alle offertes binnen hebt.

U moet beseffen: hoewel u eenvoudig online een formulier invult voor een offerte aanvraag, zitten er aan de andere kant echte bedrijven die uw aanvraag moeten calculeren en uitwerken. Dat zijn doorgaans geen geautomatiseerde calculaties.

Wat doen jullie met mijn gegevens ?

Zonder uw gegevens kunnen geen offertes door bedrijven worden opgesteld. Dat betekent dat uw gegevens doorgegeven worden aan bedrijven zodat zij een offerte uit kunnen brengen. Meer over privacy.

Ik heb een bedrijf en zou ook graag offertes uit willen brengen

Dat kan. Wij stellen wel eisen aan bedrijven op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Meer kunt u lezen op informatie voor bedrijven.

Wilt u gratis offertes ontvangen en flink geld besparen op uw verbouwing of onderhoudsklus?

Klik dan op 1 van de onderstaande rubrieken

Bouwen en Verbouwen

Van badkamer tot uitbouw

Onderhoudswerken

Van dakbedekking tot stuckwerk

Installatiewerken

Van CV-ketel tot zonnepanelen

Tuin-en Terraswerken

Van hekwerken tot tuinrenovatie

Isolatiewerken

Van dakisolatie tot vloerisolatie

TOTAALOVERZICHT

Alle rubrieken in 1 overzicht