Gratis Offertes Vloerisolatie Algemeen

Snel en eenvoudig offertes ontvangen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE VLOERISOLATIE

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

1
Uw contactgegevens:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnr.
Postcode
Plaats
Telnr.
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)Indien van toepassing
De werkzaamheden:
Naar welke soort vloerisolatiemethode gaat uw voorkeur uit:(meerdere opties mogelijk)
Wat zijn de afmetingen van de te isoleren vloer?(s.v.p. een schatting in m2)
10m2
0
200m2
Wat is de diepte van uw kruipruimte?(s.v.p. een schatting in cm)
10cm
0
100cm
ProjectomschrijvingOmschrijf uw project en wensen.
0 / 500

LET OP! Alleen volledig en correct ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Aanvragen zonder correct telefoonr en/of e-mail adres kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Vloerisolatie Algemeen

Gratis offerte voor vloerisolatie aanvragen en benieuwd waar u op dient te letten? Er zijn een aantal factoren van belang, waaronder het product dat er wordt gebruikt.

Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om gebruik te maken van PUR vloerisolatie, maar ook Neopixels vormen een goed alternatief. Verder kunt u gebruik maken van PIF Isolatiefolie of Ecose glaswol. Daarnaast zijn er producten beschikbaar zoals materialen voor de houten vloer, Trio Insulation Chips, Jetspray en reflectiefolie.

De verschillende materialen zorgen voor vloerisolatie, waardoor vocht minder de kans krijgt om op te trekken en de vloer minder koud zal aanvoelen.

Veel warmteverlies wegens niet-geïsoleerde woning

Vloerisolatie zorgt voor een warme en droge vloer

Met als resultaat een energiezuinige en behaaglijke woning

Let op: sinds 15 september 2016 is er subsidie beschikbaar voor vloerisolatie. Die subsidie geldt voor situaties waarin u ook een tweede maatregel neemt om de isolatie van de woning aan te pakken. U ontvangt dan €5 subsidie per vierkante meter isolatie, waardoor de totale kosten een stuk lager zullen uitvallen.

Om een keuze te maken voor de beste vloerisolatie is het vervolgens van belang om goed te kijken naar het type vloer dat u heeft liggen. Gaat het om een houten vloer? Dan is er sprake van een andere werkwijze dan bij een betonnen vloer. Bovendien is het van belang of u een droge of een natte kruipruimte heeft. De specialist kan aan de hand daarvan bepalen welk materiaal voor de isolatie van de vloer het best geschikt is. Door ter plaatse te komen kijken is het mogelijk om een gratis offerte voor vloerisolatie uit te brengen en daar vervolgens ook daadwerkelijk een definitieve prijs op af te geven.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale vloerisolatiebedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

[et_pb_image_n10s admin_label=”Image Intense 40% van de woning heeft een (te) vochtige kruipruimte” _builder_version=”3.0.77″ src=”https://www.gratisoffertesontvangen.nl/wp-content/uploads/2016/06/natte-kruipruimte-640-480.jpg” size=”full” n10s_type=”toronto” title1_overlay=”40% van de woning heeft een (te) vochtige kruipruimte” caption_overlay=”De bodems van kruipruimtes bestaat doorgaans uit vochtige grond net boven grondwaterpeil” caption_orientation=”left” show_in_lightbox=”off” image_as_url=”off” url_new_window=”off” include_button=”off” button_url_new_window=”off” button_position=”top-left” mix_blend_mode=”normal” use_overlay_gradient=”off” overlay_orientation=”to right” overlay_color_stop1=”0″ overlay_orientation_hover=”to right” overlay_color_stop1_hover=”0″ sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ animation=”left” alt=”Offerte vloerisolatie” title_text=”Offerte vloerisolatie” /]

Vloerisolatie

Benieuwd naar de kosten van vloerisolatie en zoekt u daarbij vooral naar een indicatie? Voor een gemiddelde eengezinswoning kost dit zo’n €1.200 – €1.900, inclusief de btw.

Dit zijn de kosten voor de vloerisolatie en het aanbrengen daarvan, het materiaal is in dit geval niet eens zo duur.

Houd er rekening mee dat de kosten onder andere afhankelijk zijn van het feit of de kruipruimte gemakkelijk te bereiken valt.

Een warme, behaaglijke vloer én u bespaart op uw energiekosten

Een warme, behaaglijke vloer én u bespaart op uw energiekosten

Voordeel Vloerisolatie

Vloerisolatie

Informeer naar de subsidie mogelijkheden voor Vloerisolatie

Het grote voordeel van vloerisolatie is dat u daarmee aanzienlijk kunt besparen op de kosten voor de energierekening. U hoeft veel minder gas te stoken om het binnen toch op een aangename temperatuur te houden.

Dat betekent dat u er met vloerisolatie eenvoudig voor kunt zorgen dat er een aangenaam leefklimaat ontstaat, zonder dat dit betekent dat u daar veel kosten voor hoeft te maken.

Sterker nog, door de vloer te laten isoleren kunt u tot honderden euro’s per jaar besparen op de energierekening.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

 • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
 • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
 • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
 • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
 • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
 • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Combineer Vloerverwarming met Vloerisolatie

Heeft u vloerverwarming? Dan is het verstandig om de vloer te laten isoleren. Indien de vloer geen isolatiemateriaal bevat kan de warmte ook via de onderzijde van de vloer ontsnappen, ondanks dat warmte lucht de neiging heeft om op te stijgen. De warmte kan ook aan de onderkant gemakkelijk ontsnappen, omdat er geen sprake is van een blokkade aan de bovenkant. Het betekent in de praktijk dat er veel warmte van de vloerverwarming verloren gaat, waardoor die relatief duur uit zal pakken. Hier valt met vloerisolatie uitstekend wat aan te doen.

Let op: om de vloerisolatie toe te kunnen laten passen heeft u minimaal 50cm ruimte in de kruipruimte nodig. Dat is de benodigde ruimte om de isolerende materialen aan te kunnen brengen. Des te meer ruimte er beschikbaar is, des te gemakkelijker het wordt om de vloerisolatie aan te brengen en des te lager de kosten daarvoor dus ook zullen zijn.

Er zijn verschillende producten voor vloerisolatie beschikbaar, een specialist kan u daarover adviseren en u op basis van het materiaal van de vloer aangeven wat er in dat geval het best geschikt is. Vraag bovendien specifiek naar de isolatiewaarde waar u op kunt rekenen door gebruik te maken van de isolatiematerialen voor de vloer. Het is onder andere de dikte die bepaalt op welk rendement u kunt rekenen. Des te hoger het rendement van de vloerisolatie, des te sneller u de investering terugverdient en des te meer profijt u daarvan heeft.

Offerte vloerisolatie

Benieuwd wat dat in uw geval betekent? U kunt een gratis offerte voor vloerisolatie aanvragen, zodat u een goede inschatting krijgt van de kosten in uw situatie. U doet daarmee een grote investering in de vloer, die u helpt om de thermostaat voortaan zonder problemen veel minder vaak in te schakelen.

Het blijft automatisch warmer in de kamer en u zal veel minder last hebben van koude voeten. Vloerisolatie vormt wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer u wilt voorkomen dat de energierekening nog langer hoog op zal lopen.

Isolatiespecialist

Subsidieregelingen en financieringmogelijkheden

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoansEco lening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
 • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
 • Ramen/deuren/kozijnen
 • Warmteterugwinsysteem
 • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
 • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in vloerisolatie ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer