Gratis Offertes Tuinrenovatie

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE TUINRENOVATIE

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Tuinrenovatie

Gratis offerte voor een tuinrenovatie aanvragen? Het geeft een goed beeld van de kosten om de tuin volledig te laten renoveren, zodat u die mooi kunt laten opknappen of u er eenvoudig voor zorgt dat u daar weer met plezier in kunt zitten op een mooie zomeravond.

Om de offertes voor een tuinrenovatie goed te kunnen beoordelen helpen we u graag op weg, met een aantal van de belangrijke elementen waar u met een renovatie voor kunt laten zorgen. Het helpt u om de aanbiedingen van hoveniers goed met elkaar te vergelijken, om zelf na te gaan hoe u er met een renovatie van de tuin voor zorgt dat die weer volledig aan uw wensen zal gaan voldoen.

Bent u toe aan een nieuwe tuin?

Grond en graafwerkzaamheden en verwijderen van oude beplanting

Ontwerp van de gerenoveerde tuin

Opnieuw beplanten

Snelle resultaten

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale hoveniersbedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over het renoveren van een tuin

Tuinrenovatie: belangrijke elementen

Binnen een tuinrenovatie is het vooral van belang dat u goed kijkt naar de elementen die u wilt laten uitvoeren. Wilt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat u het onkruid kunt laten verwijderen?

Het is een van de werkzaamheden waar de hovenier u goed mee van dienst kan zijn, maar het is tegelijkertijd lang niet alles.

Onkruid doet al snel afbreuk aan de uitstraling van de tuin, maar het is daarnaast ook van belang om bijvoorbeeld bomen en struiken te snoeien.

Een mooie gerenoveerde tuin | Offerte tuinrenovatie

Een mooie gerenoveerde tuin

Daarna makkelijk onderhouden van de nieuwe tuin :-)

Daarna makkelijk onderhouden van de nieuwe tuin 🙂

Snoeien

Bomen en struiken kunnen behoorlijk hard groeien. Het is daarom van belang om die regelmatig te snoeien. Het ideale moment daarvoor verschilt per type boom en struik. Dit is iets waar een hovenier u goed over kan adviseren.

Tijdens een tuinrenovatie kunt u de bomen en struiken laten snoeien, zodat die hun (beperkte) formaat behouden en het volgende seizoen weer op een prachtige manier uit kunnen lopen.

Door deze daarna weer te snoeien houdt u de groei goed binnen de perken, terwijl de tuin jaarlijks toch mooi in bloei komt te staan.

Verwijdering of verplaatsing bomen en planten

Ten derde kunt u bij een tuinrenovatie denken aan het verwijderen of verplaatsen van bomen of planten. Heeft u geen behoefte meer aan een bepaalde boom of is deze te groot geworden voor de huidige plaats in de tuin?

Een hovenier kan u helpen de boom of de plant te verplaatsen of volledig uit de tuin te halen en daarmee plaats te maken voor andere elementen. Wilt u grond laten aanvoeren of juist laten afvoeren? Ook dat is iets waar de hovenier zich tijdens een tuinrenovatie op kan richten.

Straatwerk herstellen

Tenslotte kan een hovenier u helpen om straatwerk of schuttingen te herstellen, zodat deze weer de uitstraling krijgen waar u het ooit om deed. Is het straatwerk verzakt en wilt u dat laten herstellen of ziet de schutting er niet langer mooi uit als het gevolg van veel regen en ouderdom?

Dankzij een grondige tuinrenovatie kunt u dat op een goede wijze laten herstellen, zodat de tuin er weer mooi uit komt te zien.

Wat kost het renoveren van een tuin ongeveer?

Tuinrenovatie kosten

De kosten van een tuinrenovatie hangen sterk af van wat u concreet wilt laten doen. Gemiddeld genomen kunt u rekenen op €50 – €100 per vierkante meter om de tuin volledig opnieuw aan te laten leggen. Het kan dan gaan om het verwijderen van bepaalde beplanting of het opnieuw aanbrengen van de bestrating waarmee u zorgt voor het tuinpad of het terras.

Is het aan de andere kant niet nodig om het tuinontwerp volledig opnieuw te doen, maar wilt u bijvoorbeeld nieuw gras laten leggen tijdens de tuinrenovatie? Een hovenier kan u daar al vanaf €5 – €10 per vierkante meter mee van dienst zijn, waardoor dit een stuk minder duur hoeft te zijn. Het is daarom de moeite waard om op voorhand een gratis offerte voor de tuinrenovatie aan te vragen.

Probeer duidelijk aan te geven wat u graag wilt laten doen tijdens de tuinrenovatie, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de hierboven staande elementen. Het snoeien van bomen en struiken is een stuk voordeliger dan het verplaatsen daarvan. Indien u onkruid wilt laten verwijderen kost dat uiteraard minder dan wanneer een hovenier het straatwerk opnieuw dient te leggen. Aan de hand daarvan volgt er een offerte voor een tuinrenovatie met een hogere of lagere prijs.

Offerte tuinrenovatie

U kunt een gratis offerte voor een tuinrenovatie aanvragen bij verschillende hoveniers, zodat u die vervolgens met elkaar kunt vergelijken om daar een keuze uit te maken. Uiteraard is het daarnaast de moeite waard om de offerte zelf te beoordelen op basis van de bovenstaande elementen.

Wat kan de hovenier voor u uitvoeren tijdens de tuinrenovatie en levert dat weer het tuinontwerp op dat u voor ogen heeft? Vraag een gratis offerte aan voor een tuinrenovatie, zodat u eenvoudig na kunt aan wat het kost om die netjes te laten herstellen.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in het renoveren van uw tuin ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer