Gratis Offertes Timmerwerk

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE TIMMERWERK

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Timmerwerk

Een gratis offerte voor timmerwerk aanvragen? Goed en traditioneel timmerwerk is een klus voor de ware vakman, die bijvoorbeeld goede kennis heeft van de verschillende materialen.

Een dakkapel en een dakraam vragen om verschillende materialen, zoals ook trappen en plafonds hun belangrijke eigenschappen hebben. Door die zaken goed uit elkaar te houden en goede kwaliteit hout te gebruiken kunt u rekenen op uitstekend timmerwerk, dat jaren mee kan. We zetten de verschillende soorten timmerwerk voor u op een rij.

Goed en traditioneel timmerwerk is een klus voor de ware vakman

Een timmerman heeft goede kennis van de verschillende materialen en hun eigenschappen

Een trap renoveren of geheel nieuw laten maken behoort ook tot de mogelijkheden

Soorten timmerwerk

 • Dakkapellen
 • Dakramen
 • Dakwerk
 • Trappen
 • Plafonds

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale timmerbedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over timmerwerk

Dakkapellen

Een dakkapel is beschikbaar als prefab of op basis van traditioneel timmerwerk. Dit laatste is meer werk en is daarom duurder, maar levert aan de andere kant ook de beste kwaliteit op. Dankzij de dakkapel heeft u de mogelijkheid om meer ruimte en licht aan de woning toe te voegen, waardoor de waarde daarvan automatisch zal stijgen.

Door gebruik te maken van timmerwerk is er maatwerk mogelijk, dat de toepassing van de dakkapel een stuk beter bij de rest van het huis zal laten aansluiten. Uiteraard is het geheel netjes tocht- en waterdicht, zodat het dak weer op een nette wijze wordt afgewerkt en de dakkapel onderdeel uit zal gaan maken van de rest van de woning.

Een dakkapel is beschikbaar als prefab of op basis van traditioneel timmerwerk

Een dakkapel is beschikbaar als prefab of op basis van traditioneel timmerwerk

Een goede plaatsing en afdichting van een dakraam is van groot belang

Een goede plaatsing en afdichting van een dakraam is van groot belang

Dakramen

Gaat het u in eerste instantie niet om de extra ruimte, maar vooral om het toevoegen van meer licht op de zolderkamer? In dat geval kan een dakraam een goede keuze vormen. Ook dit maakt onderdeel uit van traditioneel timmerwerk, omdat er een raam in het dak dient te worden geplaatst en dat netjes dient te worden afgewerkt.

Een goede vakman heeft ervaring met zowel nieuwbouw als bestaande bouw. De werkwijze kan soms verschillen, afhankelijk van de afwerkingsmaterialen die er al zijn aangebracht. Met name bij het plaatsen van een dakraam is het van belang dat het timmerwerk van goede kwaliteit is, om te voorkomen dat er op termijn eventuele lekkages of andere problemen met bijvoorbeeld de isolatie kunnen ontstaan.

Dakwerk

Wilt u het dak (opnieuw) laten afwerken met traditioneel timmerwerk? Het zorgt voor een nette afwerking aan de binnenkant en kan daarnaast bijdragen aan de constructie naar buiten toe. Een goede timmerman kan u aangeven wat er mogelijk is of de huidige situatie beoordelen.

Heeft u bijvoorbeeld het idee dat het dakwerk de laatste jaren minder is geworden of is er sprake van matige isolatie of zelfs lekkage? In die gevallen is het een goed idee om een specialist in timmerwerk om een gratis offerte te vragen, zodat u na kunt laten gaan wat er aan de hand is en wat daar concreet aan te doen valt.

Trappen

Specialisten in timmerwerk kunnen u verder bijvoorbeeld goed van dienst zijn met de trap. Is er sprake van een oude trap in huis die u graag wilt laten vervangen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een renovatie daarvan? Timmerwerk vormt dan de oplossing.

Het is mogelijk om een volledig nieuwe trap te laten maken of de huidige trap opnieuw af te laten werken. In dat geval blijft de constructie wel behouden, zodat het werk door de vakman een stuk voordeliger uit zal vallen. Tegelijkertijd kunt u met het timmerwerk wel degelijk rekenen op een mooie nieuwe afwerking van de trap, zodat die er weer als nieuw uit komt te zien.

Plafonds

Tenslotte kunt u een vakman in timmerwerk inschakelen voor het plafond. U kunt een compleet nieuw plafond laten realiseren of naar het huidige plafond laten kijken. Is er sprake van een systeemplafond dat u wilt laten afwerken of gaat het u om een verlaagd plafond om daar spotjes voor de verlichting in aan te brengen?

Het zijn zaken waar de specialist in timmerwerk u goed mee van dienst kan zijn, zodat het dak er weer mooie uit komt te zien. Bovendien is het mogelijk om een gratis offerte aan te vragen om het plafond te laten herstellen zodra dat slijtage begint te vertonen.

Offerte timmerwerk

Een gratis offerte voor het timmerwerk aanvragen om daarmee na te gaan wat er mogelijk is in uw situatie? Dankzij een gratis offerte kunt u vrijblijvend beoordelen wat er mogelijk is of heeft u de kans om verschillende vakmannen op een rij te zetten.

U kunt online gratis een offerte voor timmerwerk aanvragen, zodat u op basis daarvan in zee kunt gaan met de specialist die u daar het best mee van dienst kan zijn.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

 • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
 • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
 • Ramen/deuren/kozijnen
 • Warmteterugwinsysteem
 • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
 • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in timmerwerk ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer