Gratis Offertes Tegelzetter

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE TEGELZETTER

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Tegelzetter

Een gratis offerte bij een tegelzetter aanvragen, zodat u een beeld krijgt van de kosten? Een tegelzetter heeft verschillende kosten. Het gaat uiteraard om de inkoop van de tegels die u wilt laten leggen of zetten, net als het legloon om dit daadwerkelijk voor u te doen.

De kosten voor het leggen hangen onder andere af van het motief dat u wenst en de grootte van de tegel. Probeer de tegelzetter zo duidelijk mogelijk aan te geven wat u wenst, zodat hij of zij daarop een duidelijke offerte voor u kan afgeven.

Op zoek naar een goede tegelzetter?

Het zetten van tegels is nauwkeurig werk

U kunt zelf de tegels verwijderen, maar ook laten verwijderen door de tegelzetter

Tip: gratis offerte bij een tegelzetter aanvragen en er meteen voor zorgen dat u geen koude voeten krijgt op de tegelvloer? Vraag dan meteen naar de mogelijkheden van vloerverwarming. Vloerverwarming voor een badkamer van 20 vierkante meter zal gemiddeld genomen zo’n €900 – €1.000 kosten.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale tegelzetters. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over tegelzetten

Kosten van de tegelzetter

De kosten van een tegelzetter bestaan uit enerzijds het legloon en anderzijds de materiaalkosten.

Binnen het legloon zijn er een aantal belangrijke factoren van invloed op de kosten die u uiteindelijk betaalt. Het gaat dan om:

 

  • Het materiaal van de tegel
  • De grootte van de tegel
  • Het patroon dat u wenst
Benieuwd naar de kosten van een tegelzetter? Vraag gratis een offerte aan

Benieuwd naar de kosten van een tegelzetter? Vraag gratis een offerte aan

De grootte van de tegel bepaalt mede de prijs van het tegelzetten

De grootte van de tegel bepaalt mede de prijs van het tegelzetten

Natuursteen

Wilt u natuursteen tegels laten plaatsen? Houd er rekening mee dat het legloon daarvoor hoger is dan voor het plaatsen van keramische tegels. Dat heeft onder andere te maken met het grotere gewicht, net als de maatregelen die de tegelzetter moet zetten om de tegels vakkundig en netjes te plaatsen.

Grootte van de tegels

Maakt u gebruik van grote tegels? Het kost meer moeite om die goed te kunnen leggen. In sommige gevallen zijn de tegels haast niet te tillen, waardoor die met hulpmiddelen de ruimte in dienen te worden gebracht. Daardoor lopen de kosten voor een tegelzetter op wanneer u grote tegels wenst in de keuken, de badkamer of wellicht de woonkamer.

Patroon van de tegels

Wilt u de tegelzetter een bijzonder patroon of motief laten leggen? Hier gaat meer tijd in zitten voor de voorbereiding en ook tijdens het leggen dient de vakman daar steeds rekening mee te houden. Dit zorgt ervoor dat het legloon als het gevolg daarvan verder op zal lopen.

Tip: de tegelzetter zo goedkoop mogelijk inschakelen? Dan is het verstandig om een gratis offerte aan te vragen voor keramische tegels met afmetingen van 30 x 60cm, gebaseerd op een horizontaal legmotief.

Overige kosten

Ten tweede zal de tegelzetter kosten berekenen voor de inkoop van het materiaal om de tegels te kunnen leggen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de lijm of het cement, net als het voegmateriaal en de kit. Het zijn materiaalkosten die in sommige gevallen bij het legloon zijn inbegrepen, in andere gevallen is dat niet zo. Het is soms zelfs mogelijk om zelf voor de benodigde materialen te zorgen, waardoor het mogelijk is om op die kosten te besparen.

Verder zal een tegelzetter kosten berekenen om eventuele oude tegels te verwijderen en kan er sprake zijn van voorrijkosten. Vraag de vakman de verschillende kosten uit te splitsen op de gratis offerte die u aanvraagt, zodat u de verschillende specialisten goed met elkaar kunt vergelijken.

Wat kost een tegelzetter ongeveer?

Tarieven van een tegelzetter

Benieuwd naar de kosten voor een tegelzetter die u kunt verwachten, op basis van een gemiddelde badkamer of een andere ruimte waarin u tegels wilt laten leggen? De totale kosten per vierkante meter bedragen gemiddeld genomen €70 – €110. Dat is opgebouwd uit een bedrag voor het legloon (€30 – €35), een bedrag voor de tegels (€30 – €60) en een bedrag voor de aanvullende materialen (€10 – €15). Heeft u een badkamer van 20 vierkante meter? Dan zal dit leiden tot een kostenpost van zo’n €1.400 – €2.200.

Het is de moeite waard om een gratis offerte bij een tegelzetter aan te vragen. Geef goed aan welke tegels u wilt laten leggen, hoe groot de tegels zullen zijn en of u een bepaald motief wenst. Aan de hand daarvan kan de specialist u een offerte uitbrengen om aan te geven wat de kosten zullen zijn. Het biedt u vervolgens de mogelijkheid om de verschillende offertes van vakmannen met elkaar te vergelijken en daaruit de tegelzetter te kiezen die u er het best mee van dienst kan zijn.

Offerte tegelzetter

Een gratis offerte bij een tegelzetter aanvragen? Dat doet u gewoon online. Probeer zo specifiek mogelijk aan te geven wat u wenst, zodat de tegelzetter daar een goed beeld van krijgt.

Tip: besparen op de gratis offerte van de tegelzetter? Ga in de buurt na of er meer mensen zijn die een (bad)kamer willen laten betegelen. Door samen aan te vragen valt er veelal gemakkelijk veel geld te besparen en kunt u toch rekenen op kwalitatief goed tegelwerk.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in een tegelzetter ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer