Gratis Offertes Serre

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE SERRE

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Serre

Meer licht in de woning brengen of nieuwe ruimte toevoegen zodat u meer spullen en meubilair kwijt kunt? Een serre biedt verschillende voordelen. U zorgt daarmee voor meer ruimte in huis, terwijl er tegelijkertijd veel meer licht naar binnen valt.

We zetten een aantal belangrijke zaken voor u op een rij, aan de hand waarvan u kunt aangeven wat u van belang vindt in de serre. Dat helpt u om gratis een offerte aan te vragen voor een serre, waaruit goed duidelijk zal worden wat de kosten daarvoor zijn.

Wilt u meer ruimte in uw woning en wilt u de tuin meer bij uw woning betrekken?

Wilt u meer licht in uw woning?

Dan is een serre wellicht een goede oplossing!

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale serre leveranciers. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over serres

Serre laten maken

Wilt u een serre laten maken en bent u benieuwd waar u op dient te letten? Het is allereerst van belang om goed na te denken over waar u de serre graag wilt laten maken. Het is gebruikelijk om dit aan de voorzijde of de achterzijde van de woning te doen, maar dat is zeker niet de enige optie.

Het is bijvoorbeeld goed mogelijk om de serre aan de zijkant van de woning te laten bouwen. Sterker nog, u heeft de mogelijkheid om op het dakterras een serre te creëren, waardoor er een extra grote kamer of keuken ontstaat. Zorgen voor een lichte studiehoek? In al die gevallen is het de moeite waard om een gratis offerte voor een serre aan te vragen, zodat u goed weet waar u aan toe bent.

Er zijn tal van mogelijkheden en opties zodat de serre geheel naar uw wens geleverd kan worden.

Er zijn tal van mogelijkheden en opties zodat de serre geheel naar uw wens geleverd kan worden.

Een houten serre heeft een wat klassiekere uitstraling dan een kunststof serre

Een houten serre heeft een wat klassiekere uitstraling dan een kunststof serre

Houten serre

Op het moment dat u een serre wilt laten maken is het verstandig om goed na te denken over het hoofdmateriaal dat u daarvoor wilt laten gebruiken.

Traditioneel maken we veel gebruik van hout. Dit materiaal laat zich relatief gemakkelijk bewerken, maar vraagt aan de andere kant om veel onderhoud.

Dat betekent dat de kosten op termijn flink kunnen oplopen, bijvoorbeeld als het gevolg van het schilderwerk.

Aluminium of kunststof serre

Een alternatief voor het hout vinden we in zowel aluminium als in kunststof. Het voordeel van aluminium is dat het een sterk en toch licht materiaal is. Kunststof is beschikbaar in heel degelijke kwaliteiten, waarbij u zo min mogelijk omkijken zal hebben naar het onderhoud.

Door hier expliciet naar te vragen in de offerte is het mogelijk om advies in te winnen over de verschillende materialen. De vakman kan u daar immers het meeste over vertellen.

Prefab serres

Er zijn tegenwoordig zelfs prefab serres beschikbaar, die kant-en-klaar uit de fabriek komen. Het grote voordeel daarvan is dat deze op voorhand al op maat worden gemaakt, waardoor ze veel sneller kunnen worden geplaatst.

De vakman hoeft de serre als het ware alleen maar aan te sluiten op de woning. Het grote voordeel? Minder overlast en gebruik van voordelige materialen die toch van uitstekende kwaliteit zijn.

Materiaal dak serre

Voor het dak van de serre heeft u de keuze uit kunststof of glas. De beide materialen zijn geschikt, al is het opnieuw verstandig om u te laten adviseren over de voor- en nadelen daarvan. Glas ziet er in sommige gevallen hoogwaardiger uit, maar is ook kwetsbaarder. Kunststof vormt dan een goed alternatief, waar u bovendien minder omkijken naar zal hebben.

Tip: kiest u voor een serre op het zuiden? Houd dan ook alvast rekening met de zonwering die u wilt aanbrengen. Vooral bij het gebruik van glas kan de temperatuur flink oplopen in de ruimte. De juiste zonwering zorgt voor een esthetisch mooi geheel, waarmee u het binnenklimaat beter onder controle kunt houden.

Serre prijzen

Uiteraard bent u vooral benieuwd naar de serre prijzen, om na te gaan wat het kost om die te laten bouwen of plaatsen. Houd er rekening mee dat een prefab serre over het algemeen veel voordeliger zal zijn dan een model dat ter plaatse gebouwd wordt.

Daar staat aan de andere kant tegenover dat er op die manier meer maatwerk mogelijk is en dat u bijvoorbeeld specifiek gebruik kunt maken van kunststof, hout of aluminium voor bepaalde onderdelen. Door een gratis offerte aan te vragen voor de serre kunt u eenvoudig nagaan wat het kost om die te laten maken of plaatsen.

Offerte voor een serre

Vraagt u een gratis offerte voor de serre aan? U kunt de bovenstaande punten gebruiken om de prijsopgaven door meerdere specialisten met elkaar te vergelijken.

Vraag hen naar de voor- en nadelen van de verschillende materialen en beoordeel bijvoorbeeld de prefab serres ten opzichte van de serre die ter plekke zal worden opgebouwd.

Denk aan de investering in uw woning en probeer na te gaan hoeveel overlast u zal ervaren van de werkzaamheden. U kunt online een gratis offerte aanvragen voor de serre, zodat u een goed beeld krijgt van wat daar de kosten voor zullen zijn.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in een serre ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer