Gratis Offertes Schilderwerk

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE SCHILDERWERK

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Schilderwerk

Het schilderwerk laten opknappen of de kozijnen in een andere kleur laten verven? Door een gratis offerte voor schilderwerk aan te vragen komt u er op voorhand eenvoudig achter wat de kosten zullen zijn.

Uiteraard is het van belang om duidelijk aan te geven waar het om gaat. Houd er bovendien rekening mee dat het materiaal van bijvoorbeeld de kozijnen bepaalt hoe vaak u het schilderwerk dient te laten doen.

Uw woning vakkundig laten schilderen?

Inclusief voorbereidend werk als afplakken

Inclusief subsidie op schilderwerk

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale schildersbedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over schilderwerk

Binnenschilder of Buitenschilder ?

We maken binnen het schilderwerk onderscheid tussen het werk voor binnen en het werk voor buiten. Veel van de schilders zullen het beiden kunnen aanbieden, al bestaan er ook nog altijd een aantal specialisten.

Binnen hebben we vooral te maken met hout. Het gaat dan bijvoorbeeld om de trap en andere oppervlakken, zoals de kozijnen. Die worden ook steeds vaker uitgevoerd in aluminium en kunststof, waardoor ze minder vaak opnieuw geschilderd dienen te worden. Dat neemt niet weg dat het verstandig is om goed naar de verf op de verschillende materialen te kijken en op tijd een gratis offerte voor nieuw schilderwerk aan te vragen.

Regelmatig schilderwerk beschermt de woning

Regelmatig schilderwerk beschermt de woning

Zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk

Zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk

Wat wilt u laten schilderen ?

Benieuwd waar u op dient te letten om de kwaliteit van het schilderwerk op peil te houden? We laten veelal onze wanden schilderen en ook het plafond wordt afgewerkt. Daarnaast gaat het vooral om de trap, net als om de kozijnen en deuren.

Is het schilderwerk daar aan vervanging toe of wilt u zorgen voor een mooie andere kleur? Het is van belang om dit zo concreet mogelijk aan te geven aan de schilder waar u de gratis offerte aanvraagt.

 

Buiten schilderwerk

Aan de andere kant kunnen we ons richten op het schilderwerk voor buiten. Het gaat dan bijvoorbeeld om de kozijnen en deuren (aan de buitenkant), de gevel als geheel en de dakgoten. Verder kunt u de schutting of de schuur (opnieuw) laten schilderen.

Buiten is er sprake van meer nadelige invloed op het schilderwerk, als het gevolg van het weer. Regen, wind, koude en hitte kunnen een behoorlijke invloed hebben op bijvoorbeeld hout. Andere materialen hebben minder onderhoud nodig, maar het is ook daarbij van belang om daar kritisch naar te kijken.

Let op: het schilderwerk voor buiten is over het algemeen duurder dan dat voor binnen. Dat heeft onder andere te maken met de speciale verfsoort voor buiten, net als met een eventuele steiger of een hoogwerker om de te schilderen delen te kunnen bereiken.

 

Wat kost schilderwerk ongeveer?

Schilderwerk kosten

Benieuwd naar de schilderwerk kosten waar u rekening mee dient te houden? Dat hangt van een paar verschillende zaken af. Een schilder voor buiten zal gemiddeld genomen wat duurder zijn dan een schilder voor binnen. Bovendien levert schilderwerk een ander prijskaartje op dan spuitwerk of sauswerk. Het is daarom verstandig om duidelijk aan te geven wat u wilt laten schilderen en om hoeveel het bijvoorbeeld gaat.

Een schilder kan een prijs per vierkante meter of een prijs per uur berekenen. De schilderwerk kosten bedragen per vierkante meter gemiddeld zo’n €30 – €35. Het gaat dan om handmatig schilderwerk. Wilt u het laten spuiten? Dan is dat met €6 – €10 per vierkante meter een stuk voordeliger. Sauswerk is gemiddeld genomen iets duurder, de kosten zullen dan zo’n €10 – €15 per vierkante meter bedragen.

De schilder per uur inschakelen? De kosten daarvoor bedragen voor het binnen schilderwerk gemiddeld genomen zo’n €35 – €40. Buiten is dat met €40 – €50 per uur net iets duurder. Het zijn de gemiddelde tarieven voor het schilderwerk.

Tip: goedkoper zorgen voor het complete schilderwerk van uw woning? Het is verstandig om samen met de buren of anderen in de straat een gratis offerte aan te vragen. Des te meer woningen een schilder kan doen, des te lager de tarieven per woning zullen uitpakken.

Offerte schilderwerk

U kunt een gratis offerte voor schilderwerk aanvragen, waarbij het vooral van belang is om duidelijk aan te geven wat er dient te gebeuren. Gaat het om het schilderen binnen of buiten? Is er sprake van hout, aluminium of wellicht kunststof? Wanneer is het schilderwerk voor het laatst gedaan en wilt u dat laten bijwerken of ook een andere kleur laten schilderen? Het zijn belangrijke vragen voor de schilder, die op basis daarvan een gratis offerte kan uitbrengen.

In de meeste gevallen zal de schilder eerst een keer bij u langskomen om de kwaliteit van het huidige schilderwerk te komen bekijken, net als die van het eventuele hout. Op basis daarvan valt na te gaan of het voldoende is om opnieuw te schilderen of dat ook het houtwerk hersteld dient te worden. Vraag online een gratis offerte voor het schilderwerk aan, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in schilderwerk ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer