Gratis Offertes PUR Vloer Isoleren

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE PUR VLOER ISOLEREN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

1
Uw contactgegevens:
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Straatnaam
Huisnr.
Postcode
Plaats
Telnr.
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)Indien van toepassing
De werkzaamheden:
Wat zijn de afmetingen van de te isoleren kruipruimte?(s.v.p. een schatting in m2)
10m2
0
200m2
Wat is de diepte van uw kruipruimte?(s.v.p. een schatting in cm)
10cm
0
100cm
ProjectomschrijvingOmschrijf uw project en wensen.
0 / 500

LET OP! Alleen volledig en correct ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Aanvragen zonder correct telefoonr en/of e-mail adres kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte PUR Vloer Isoleren

Is de begane grond vloer van uw woning of bedrijfspand nog niet geïsoleerd? Dan is het laten isoleren van de onderzijde (vanuit de kruipruimte) van uw vloer met PUR schuim een uitstekende en heel rendabele oplossing. Niet alleen kan de onderzijde van de vloer geïsoleerd worden, maar ook de vaak lastige doorvoeren van leidingwerk en aansluiting van de verticale fundering op de horizontale vloer wordt met PUR-isolatie doeltreffend aangepakt.

Veel warmteverlies wegens niet-geïsoleerde woning

PUR vloerisolatie zorgt voor een warme en droge vloer

Met als resultaat een energiezuinige en behaaglijke woning

Wilt u gebruik maken van PUR vloerisolatie en bent u benieuwd hoe de specialist daarmee aan de slag gaat? U kunt een gratis offerte voor het isoleren van de vloer met PUR aanvragen, waarin u uiteraard ook kunt vragen naar de concrete werkwijze.

Het materiaal biedt een aantal belangrijke voordelen en is relatief voordelig qua investering. Dat betekent dat u een investering in PUR vloerisolatie kunt doen, die u vervolgens snel kunt terugverdienen dankzij de lagere energierekening.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale PUR vloerisolatiebedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

PUR vloerisolatie

PUR vloerisolatie biedt een aantal belangrijke voordelen. Het materiaal wordt aan de onderkant van de vloer aangebracht, om er vanuit daar voor te zorgen dat vocht en koude geen kans meer krijgen om via de vloer op te trekken de woning in. In plaats daarvan kunt u rekenen op een uitstekende hechting aan de vloer, die een goede vochtwering vormt.

Het zorgt voor een goede dichting van de naden en kieren en zit bovendien op een uiterst robuuste wijze in elkaar. Het resultaat? PUR vloerisolatie vormt een uitstekende keuze ter isolatie, waarmee u de warmte in huis beter vast kunt houden om de energierekening omlaag te brengen.

Voor PUR Vloerisolatie zijn er subsidie mogelijkheden | Pur vloer isoleren

Voor PUR Vloerisolatie zijn er subsidie mogelijkheden

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

 • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
 • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
 • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
 • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
 • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
 • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Diverse soorten isolatiemateriaal

Waarom PUR vloerisolatie?

Er zijn daarnaast ook andere materialen beschikbaar voor de isolatie van de vloer, dus waarom vormt PUR vloerisolatie een dergelijk goede keuze? Dat heeft bijvoorbeeld te maken met het feit dat het gaat om naadloze isolatie, die ook valt toe te passen bij leidingen en doorvoeren. Deze vormen geen probleem in de kruipruimte, het is goed mogelijk om daar omheen te werken.

Dat is met folie een stuk lastiger, aangezien er op die manier altijd kieren of gaten ontstaan. Bovendien ontstaan er tijdens de werkzaamheden in ieder geval geen beschadigingen aan het leidingwerk, iets dat bij platen met isolatiemateriaal wel een risico vormt.

Isolatiewaarde vloer

Ten derde leidt PUR vloerisolatie tot een hoge isolatiewaarde van de vloer, waardoor de koude geen kans meer krijgt om daar zomaar doorheen te dringen. De isolatiewaarde is uiteraard afhankelijk van de dikte van het aangebrachte PUR. Gaat het om 6cm dikte? Dan levert dat een isolatiewaarde (Rc) van 2,24 op. Dit loopt op wanneer u kiest voor 7, 8 of 9cm dikte.

Kiest u voor 10cm dikte? Dan is de Rc-waarde al 3,6. Kiest u voor de maximale 12cm dikte? Dan kunt u rekenen op een isolatiewaarde van 4,29, waardoor we kunnen spreken van ‘zeer goede isolatie’.

Wat kost PUR Vloerisolatie ongeveer?

PUR Vloerisolatie kosten

De kosten van de PUR vloerisolatie hangen af van het oppervlak van de vloer. Vandaar dat veel specialisten een prijs per vierkante meter zullen aanduiden. Zij rekenen over het algemeen met €20 per vierkante meter, waardoor u op een relatief voordelige wijze heel de vloer kunt laten isoleren.

Houd er rekening mee dat specialisten de prijzen voor PUR vloerisolatie zelf kunnen bepalen en dat ze daarnaast vrij zijn in de dikte van het materiaal die ze aanbrengen. Zoals u zich kunt voorstellen is een laag van 6cm dikte voordeliger dan een laag van 12cm dikte. Kijk dus goed naar zowel de prijs van de PUR vloerisolatie als de dikte van het materiaal dat de specialist aan zal brengen. Afhankelijk van de dikte ontstaat er een goede of betere isolatiewaarde. Het rendement valt dan hoger uit, zodat u daarmee meer kunt besparen. Het is wat dat betreft de moeite waard om soms iets meer te betalen voor betere kwaliteit, omdat u die extra investering eenvoudig kunt terugverdienen dankzij de lagere energierekening.

De daadwerkelijke kosten voor de PUR vloerisolatie hangen bovendien af van het type vloer dat u heeft en of de kruipruimte voldoende goed toegankelijk is. Vandaar dat een specialist over het algemeen een afspraak zal maken om dat ter plaatse bij u te komen bekijken. Op die manier blijkt of de vloer goed geschikt is om de isolatie aan te brengen. Is dat het geval? Dan valt dit terug te zien in lagere kosten voor de isolatie van de vloer.

Offerte PUR vloerisolatie

Een gratis offerte voor PUR vloerisolatie aanvragen, zodat u direct goed weet waar u aan toe bent? U kunt vragen naar zowel de prijs als naar de dikte van het materiaal, om meteen aan te geven dat u goed weet hoe u de kwaliteit van de isolatie kunt bepalen.

Daarnaast is het mogelijk om een specifieke verwachte isolatiewaarde op te geven, waarmee u aangeeft dat u zoekt naar kwaliteit of dat u het vooral van belang vindt dat de prijs zo laag mogelijk ligt.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u kunt online eenvoudig een gratis offerte voor PUR vloerisolatie aanvragen. U kunt er zelfs meerdere aanvragen, om die vervolgens met elkaar te vergelijken en daar zelf een keuze uit te maken.

Isolatiespecialist

Subsidieregelingen en financieringmogelijkheden

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoansEco lening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
 • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
 • Ramen/deuren/kozijnen
 • Warmteterugwinsysteem
 • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
 • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in PUR Vloerisolatie ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer