Gratis Offertes Kunststof Schuifpui

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE KUNSTSTOF SCHUIFPUIEN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Kunststof Schuifpuien

Gratis offerte voor een kunststof schuifpui aanvragen? U heeft de keuze uit verschillende materialen, waarbij kunststof het meest onderhoudsvriendelijk en duurzaam is.

Houd er rekening mee dat de kosten voor een schuifpui uit een paar onderdelen bestaan. Allereerst betaalt u de kosten voor de schuifpui zelf, waarbij het vooral om het kozijn gaat.

Op zoek naar een kunststof schuifpui?

Kunststof schuifpuien zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Benieuwd naar de kosten van een kunststof schuifpui? Vraag hier offertes aan

Daarnaast dient u kosten te maken voor de montage van de schuifpui en tenslotte hoort er nieuw glas in. Dat biedt bovendien de kans om gebruik te maken van isolatieglas, waardoor de energierekening zal dalen. Het resultaat? U kunt de lagere energierekening gebruiken om de investering in de kunststof schuifpui terug te verdienen.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale kunststof schuifpuien leveranciers. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien

We onderscheiden bij de aanschaf van een kunststof schuifpui drie verschillende onderdelen. Ten eerste is er sprake van de schuifpui zelf. Deze bestaat uiteraard uit een groot deel van glas, maar de constructie leunt vooral op het gebruik van een stevig kozijn met een goede constructie om de schuifpui te kunnen openen. Wenst u een dubbele baan voor de opening of zoekt u naar de meest goedkope oplossing? Een vakman kan u de verschillen schetsen, aan de hand waarvan u ook de invloed op de prijs kunt zien.

Tip: de kunststof schuifpui heeft het meest onderhoudsvrije karakter. Hout vraagt om veel meer onderhoud. Dat geldt in mindere mate voor aluminium, al biedt dat minder mogelijkheden met betrekking tot de kleur en uitstraling van de complete schuifpui.

Kunststof schuifpui; duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Kunststof schuifpui; duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Verschillende kleuren en stijlen zijn mogelijk; laat u goed informeren!

Verschillende kleuren en stijlen zijn mogelijk; laat u goed informeren!

Montage schuifpui

Een kunststof schuifpui heeft bijvoorbeeld een formaat van 200 x 220 cm. Dat betekent enerzijds dat u er een grote opening naar de tuin aan heeft. Aan de andere kant gaat het om een behoorlijke constructie, waardoor u daar enkele vakmensen voor dient in te schakelen. Zij berekenen kosten voor de montage van een schuifpui, waardoor u die bij de prijzen op dient te tellen.

De kosten voor de montage liggen veelal rond hetzelfde niveau als de kosten voor de pui zelf. Het inmeten kost over het algemeen niet meer dan €100 – €150, maar de daadwerkelijke plaatsen hangt sterk af van wat er dient te gebeuren om de wand geschikt te maken. In het meest voordelige exemplaar (een bestaande schuifpui vervangen) zullen de kosten zo’n €800 bedragen, in andere gevallen kan dit oplopen tot €4.000.

Isolatieglas

Tenslotte biedt een kunststof schuifpui de mogelijkheid om in isolatieglas te investeren. Op het moment dat u een schuifpui laat plaatsen zal er automatisch nieuw glas in de wand komen. Enkel glas wordt eigenlijk niet meer gebruikt, maar naast dubbel glas bestaan er een aantal andere interessante mogelijkheden.

Het gaat dan bijvoorbeeld om HR glas, HR+ glas, HR++ glas en HR+++ glas. Bij dubbel glas is er sprake van een laag lucht tussen de beide lagen glas. Dit helpt de koude lucht buiten de deur te houden en ervoor te zorgen dat de warme lucht van binnen beter behouden blijft.

De verschillende HR-glassoorten maken gebruik van een edelgas in plaats van reguliere lucht, waardoor er een betere isolerende werking ontstaan en de energierekening thuis verder omlaag kan.

Wat kosten kunststof schuifpuien ongeveer?

Kunststof schuifpuien prijzen

Benieuwd naar de kunststof schuifpuien prijzen? De prijs hangt uiteraard af van het type glas dat u wenst en bijvoorbeeld de afmeting waar u voor kiest. Gemiddeld genomen is er bij een schuifpui van 200 x 220 cm met HR++ glas sprake van zo’n €2.500 – €3.200. Het is een flinke investering, die u aan de andere kant wel direct meer licht oplevert. Er ontstaat een eenvoudige toegang naar de tuin, die u desgewenst ook meteen goed kunt isoleren om de energierekening in huis omlaag te brengen.

Zoekt u naar een meerdelige schuifpui in plaats van de bekende 2-delige pui? Er bestaan ook 3-delige en 3-delige schuifpuien. Indien u een grotere kunststof schuifpui wilt laten plaatsen zullen de kosten daarvoor uiteraard verder oplopen. Een kunststof schuifpui in 4 delen levert bijvoorbeeld zo’n 400 cm aan breedte op, maar vraagt aan de andere kant ook om een investering van €4.800 – €5.600.

Offerte voor kunststof schuifpuien

Benieuwd wat uw wensen voor de kunststof schuifpui kosten of wilt u meerdere vakmannen met elkaar vergelijken? U kunt online gratis meerdere offertes aanvragen voor de schuifpui. Probeer qua afmetingen zo duidelijk mogelijk aan te geven waar u naar op zoek bent en schets ook meteen het type glas dat u wilt laten plaatsen.

Verder kunt u aangeven hoe de huidige situatie eruit ziet, bijvoorbeeld om duidelijk te maken of er al sprake is van een bestaande schuifpui. U kunt op die manier een gratis offerte voor een kunststof schuifpui aanvragen, zodat de vakman u daar een gedetailleerde prijsopgave voor toe kan sturen.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in kunststof schuifpuien?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer