Gratis Offertes Keuken Verbouwen

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE KEUKEN VERBOUWEN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Keuken Verbouwen

Een vragen offerte aanvragen om de keuken te verbouwen en benieuwd waar op te letten? Het is allereerst van belang om een keuze te maken uit een volledig nieuwe keuken of een renovatie van de bestaande keuken.

De beide mogelijkheden bieden zo hun voor- en nadelen, bijvoorbeeld afhankelijk van de kwaliteit van de keuken die u nog heeft staan.

Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen?

Of wilt u uw keuken laten verbouwen?

Bespaar kosten en vraag meerdere offertes aan

Vervolgens is het voordat u de keuken kunt laten verbouwen van belang om een goed beeld te krijgen bij de uitstraling en functionaliteiten die u wenst. Zoekt u naar een moderne keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur of moet het vooral een keuken worden om met het hele gezin om de eettafel te kunnen zitten? Het zijn zaken die van belang zijn op het moment dat u de keuken wilt laten verbouwen, zodat u duidelijk kunt aangeven wat u voor ogen heeft.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale keuken installateurs. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over het verbouwen van uw keuken

Keuken verbouwen

De keuken verbouwen en die renoveren of juist een volledig nieuwe keuken laten plaatsen? In veel van de gevallen is de constructie van de keuken nog goed, maar bent u bijvoorbeeld toe aan een nieuwe uitstraling daarvan. Is de indeling nog naar wens en werkt ook de apparatuur nog naar behoren? Het is in die gevallen goed mogelijk om de keuken te laten renoveren in plaats van te verbouwen. Dit kan flink voordeliger uitvallen, omdat u dan alleen nieuwe fronten voor de kastjes en laden nodig heeft.

Let op: wilt u de keuken laten renoveren in plaats van die volledig te verbouwen? Probeer op voorhand na te gaan of u vrij bij alle leidingen in de kruipruimte kunt komen, of dat er sprake zal zijn van hak- en breekwerk. In die gevallen is het soms toch aantrekkelijker om de keuken te laten verbouwen.

Keuken verbouwen; verwijderen oud stucwerk, leidingen verleggen, elektra aanleggen, tegelen etc

Keuken verbouwen; verwijderen oud stucwerk, leidingen verleggen, elektra aanleggen, tegelen etc.

Moderne nieuwe keuken met strak gestuct plafond

Moderne nieuwe keuken met strak gestuct plafond

Nieuwe keuken

Aan de andere kant kunt u de keuken verbouwen en een totaal nieuwe keuken laten plaatsen. Dat vormt vooral een goede keuze wanneer de apparatuur aan vernieuwing toe is of wanneer de indeling niet langer voldoet.

Wenst u het werkblad en de gootsteen op een andere plaats of is er meer ruimte beschikbaar gekomen door een ruimte bij de keuken te betrekken? In die gevallen is het verstandig om de keuken te laten verbouwen en voor een totaal nieuw ontwerp te zorgen.

Houd er rekening mee dat er een volledig nieuwe keuken zal komen, waardoor de kosten gemiddeld genomen wat hoger uitvallen.

Keuken verbouwen kosten

Benieuwd naar de kosten van de verbouwing van een keuken? Hierop zijn een aantal zaken van invloed. Probeer bijvoorbeeld na te gaan welke materialen er vernieuwd dienen te worden en welke onderdelen aan de andere kant weer terug kunnen komen in de nieuwe keuken. Met name het aanrechtblad vormt bijvoorbeeld een grote investering, net als de apparatuur die u in de keuken kunt gebruiken. Wilt u nieuwe kastdeurtjes of is het wellicht voldoende om die over te laten spuiten? Dit kan een voordeligere verbouwing van de keuken opleveren, omdat de materialen dan gewoon kunnen blijven zitten.

De verbouwing van een keuken vraagt om een (grote) investering, maar levert aan de andere kant ook belangrijke waarde voor de woning als geheel op. Probeer in te schatten wat het effect op de verkoop van de woning zal zijn, zodat u richting de toekomst na kunt gaan of de investering nu op termijn wellicht een aanvullend voordeel te bieden heeft.

Offerte voor de keuken aanvragen

Een offerte voor een verbouwing van de keuken aanvragen? Probeer op voorhand te bepalen of u zoekt naar een renovatie van de bestaande keuken of de plaatsing van een totaal nieuwe. Des te duidelijker u daarover bent in de aanvraag voor een gratis offerte, des te beter de vakman u de mogelijkheden kan schetsen om aan te geven wat de kosten zullen zijn.

Als alternatief kunt u een vakman vragen om een kostenopgave te maken voor zowel het renoveren van de keuken als het afbreken van de oude om er een nieuwe keuken neer te zetten. U kunt de beide mogelijkheden dan met elkaar vergelijke, om daar een goede keuze uit te maken. Het is bovendien verstandig om alvast wat inspiratie op te doen met andere keukens, zodat u vervolgens een offerte kunt aanvragen om na te gaan welke investering dit vraagt.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in het verbouwen van uw keuken?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer