Gratis Offertes Gevel Renoveren

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE GEVEL RENOVEREN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Gevel Renoveren

De gevel renoveren en benieuwd naar de kosten daarvoor? U kunt de prijs gratis aanvragen door middel van een offerte, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Een gevelrenovatie kan uitkomst bieden in verschillende situaties, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van scheuren in de gevel of op het moment dat de voegen los beginnen te laten.

Die schade kan behoorlijk verergeren, omdat vocht vanaf dat moment de kans krijgt om de woning binnen te dringen. We zetten de verschillende vormen van renoveren op een rij, net als de renovatieprijs waar u gemiddeld genomen rekening mee kunt houden voor de gevel.

Beschadigde gevel?

Kapotte gevel?

Laat uw gevel renoveren

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale gevelrenovatie bedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over het renoveren van een gevel

Gevel renoveren

De gevel renoveren en benieuwd naar de verschillende mogelijkheden daarvoor?

We zetten er 3 voor u op een rij:

 

  • Stenen vervangen
  • Voegwerk vervangen
  • Dorpels en lateien vervangen
Het herstellen van scheuren behoort ook tot de opties | offerte gevel renoveren

Het herstellen van scheuren behoort ook tot de opties

Reparatie voegwerk | Vervangen bestaand voegwerk

Reparatie voegwerk | Vervangen bestaand voegwerk

Stenen vervangen

Zodra er een scheur in de gevel ontstaat ontkomt u eigenlijk niet meer aan een gevelrenovatie. Door de scheur kan er vocht naar binnen treden en ook de kwaliteit van de constructie komt het niet ten goede. Tijdens een gevelrenovatie zal de vakman de betrokken stenen vervangen, om daarmee te voorkomen dat vocht de kans krijgt om meer schade aan te richten.

Let op: vocht dat in de winter binnentreedt kan vervolgens bevriezen en zal daardoor uitzetten. Dit kan grote schade aan de rest van de gevel veroorzaken. Het is daarom van belang bij een scheur in de gevel tijdig actie te ondernemen.

Door de gevel te laten renoveren kunt u voorkomen dat de rest van de gevel als het gevolg van de scheur zal gaan verzakken. Het is wat dat betreft van belang om direct in actie te komen, zodat u hogere kosten op termijn kunt voorkomen en u de kwaliteit van de gevel goed kunt laten herstellen.

Voegwerk vervangen

Ten tweede kunt u een gevel renovatie gebruiken om het voegwerk te laten vervangen. Zitten de scheuren niet in de stenen, maar in de voegen? Dan kunt u zich daar specifiek op richten, net als op het moment dat er stenen los beginnen te raken.

Zodra het voegwerk van de gevel schade oploopt kan dit ook gevolgen hebben voor binnen. Er kan opnieuw vocht naar binnen, waardoor er vochtproblemen zoals schimmels kunnen ontstaan. Bovendien komt het de isolatie van de gevel niet ten goede, waardoor er veel warmte verloren gaat en de energierekening flink op zal lopen. Een gevelrenovatie helpt u die hoge kosten te voorkomen en zorgt er bovendien voor dat de gevel weer in goede staat komt.

Dorpels en lateien vervangen

Ten derde kunt u de gevel laten renoveren wanneer er schade ontstaat aan een dorpel of latei. Dit zijn specifieke onderdelen van de gevel, bijvoorbeeld bij de kozijnen. Zodra deze beginnen te verzakken of op een andere manier schade laten zien kan de totale gevel daar hinder van ondervinden.

Het is verstandig om ook in dit geval snel in actie te komen, zodat er binnen geen vochtproblemen ontstaan en warmte niet zomaar de kans krijgt om naar buiten toe te ontsnappen.

Wat kost het renoveren van een gevel ongeveer?

Gevel renoveren prijs

Benieuwd naar de gevel renoveren prijs, zodat u na kunt gaan of het de moeite waard is om een gratis offerte aan te vragen? Het vervangen van stenen is over het algemeen het meest voordelig. U betaalt daarvoor een prijs van zo’n €10 per vierkante meter. De vakman kan op voorhand beoordelen hoe groot de schade is en hoeveel werk erin zal gaan zitten, op basis van het aantal stenen dat vervangen zal moeten worden. Dit geeft een goed beeld van de totale prijs om de gevel te renoveren, zodat u de kwaliteit daarvan kunt laten herstellen.

Behoeft het voegwerk aandacht, omdat daar scheuren in zijn ontstaan? De prijs om de gevel te renoveren is dan vergelijkbaar met die bij het vervangen van de stenen. Het gaat opnieuw om zo’n €10 per vierkante meter, waarbij de vakman op voorhand kan aangeven wat er vervangen dient te worden om de kwaliteit van de gevel goed te kunnen herstellen.

Het laten vervangen van een dorpel of een latei lukt doorgaans niet per vierkante meter. Er is in plaats daarvan sprake van een uurtarief. Dit bedraagt gemiddeld genomen €30 per uur. De vakman kan u op basis van de gevel en de schade daaraan op voorhand aangeven hoeveel tijd er ongeveer in zal gaan zitten.

Offerte gevel renoveren

Een gratis offerte aanvragen om de gevel te laten renoveren? Laat de vakman een prijs noemen en duidelijk uitleggen wat er dient te gebeuren. Aan de hand daarvan kunt u zowel de kosten voor de gevelrenovatie als de kwaliteit van de werkzaamheden goed beoordelen.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in het laten renoveren van uw gevel ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer