Gratis Offertes Gevel Reinigen

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE GEVEL REINIGEN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Gevel Reinigen

Gratis offerte aanvragen om de gevel te reinigen? Het is van belang om een gevel regelmatig te laten reinigen, zodat u de goede kwaliteit daarvan kunt behouden. Dit komt zowel de uitstraling als de constructieve kwaliteit van de gevel ten goede.

Er bestaan verschillende mogelijkheden om de gevel te reinigen, allemaal met hun eigen prijs. We zetten de drie bekendste en meest gebruikte methoden op een rij, net als de kosten die u daar gemiddeld voor betaalt.

Is uw gevel vies of heeft u last van vochtdoorslag?

Wilt u graffiti laten verwijderen?

Laat dan uw gevel reinigen

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale gevelreinigingsbedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over het reinigen van een gevel

Gevel reinigen op 3 manieren

We onderscheiden in principe 3 verschillende methoden om de gevel te laten reinigen:

 

  • Reinigen met stoom
  • Chemisch reinigen
  • Stralen
Er zijn verschillende soorten reinigingsmethoden afhankelijk van soort vervuiling en ondergrond

Er zijn verschillende soorten reinigingsmethoden afhankelijk van soort vervuiling en ondergrond

Gevel schoonspuiten | offerte gevel reinigen

Gevel schoonspuiten

Reinigen met stoom

Een gevel reinigen met stoom? Dit vormt vooral een goede keuze wanneer er sprake is van lichte vervuiling. U kunt dan denken aan mos of klimop aan de gevel. Om te reinigen met stoom zal het water in de machine worden verwarmd tot boven de 100 graden. Boven het kookpunt ontstaat er stoom, waardoor de mogelijkheid ontstaat om daarmee te reinigen.

De reiniging met stoom vindt plaats onder hoge druk, door middel van een speciale machine waar de vakmannen over beschikken. De hoge druk waaronder het stoom tegen de gevel wordt gespoten zorgt er samen met de hoge temperatuur voor dat het vuil los zal komen, waardoor de gevel wordt gereinigd en die er weer als nieuw uit komt te zien.

Chemisch reinigen

Een tweede methode om de gevel grondig te reinigen vormt het chemisch reinigen. Er wordt gebruik gemaakt van een chemisch middel, dat ervoor zorgt dat het vuil los zal weken en vervolgens van de gevel zal verdwijnen.

Deze methode om de gevel te reinigen is vooral goed geschikt wanneer er sprake is van verfresten of roet. In drukke straten kan er veel roet op de gevel terecht komen, die met stoomreiniging helaas niet zomaar zal verdwijnen. Het chemische water dat er ontstaat zal worden gerecycled, zodat de nadelige invloed op het milieu zoveel mogelijk wordt beperkt.

Let op: een goede vakman zal op voorhand het type steen van de gevel controleren, om aan de hand daarvan na te gaan welke methode van reiniging geschikt is, zonder dat er schade aan de gevel zelf ontstaat.

Stralen

Ten derde kunt u de gevel laten reinigen door middel van stralen. Dit vormt de beste keuze bij zware vervuiling, omdat het de meest invasieve methode betreft. Er wordt water gemengd met een mild straalmiddel, om dit vervolgens onder hoge druk tegen de gevel te spuiten. Het ‘slaat’ het vuil als het water los, waardoor dit geen kans heeft om op de gevel achter te blijven.

Het resultaat is een mooi schone gevel, mits het type materiaal daarvan de reinigingswijze aan kan natuurlijk. Er wordt vaak gebruik gemaakt van zand als straalmiddel.

Wat kost het reinigen van een gevel ongeveer?

Gevel reinigen kosten

Benieuwd naar de kosten om een gevel te laten reinigen? Deze hangen sterk af van de methode voor reiniging die het best geschikt blijkt om hiervoor te zorgen. In de praktijk zal reiniging met stom bijvoorbeeld zo’n €5 per vierkante meter kosten. Het is een relatief voordelige manier van reinigen, die gemakkelijk uit te voeren valt voor de verschillende specialisten.

De kosten voor reiniging van verfresten en roet door middel van een chemische reiniging bedragen gemiddeld zo’n €15 per vierkante meter. Dat tarief geldt ook voor het (zand)stralen van een gevel, om ook de hardnekkige aanslag zoals graffiti op een grondige manier te kunnen verwijderen.

Wilt u de gevel laten reinigen en die ook meteen laten impregneren? Dit helpt u om aanslag in de toekomst te voorkomen en kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld graffiti zich niet langer zo hardnekkig zal hechten. Het wordt daarna een stuk gemakkelijker om de gevel weer schoon te spuiten. Bovendien kunt u de gevel impregneren om te voorkomen dat vocht nog langer voor aanslag kan zorgen. De gevel wordt waterafstotend gemaakt, terwijl deze aan de andere kant wel gewoon kan blijven ‘ademen’.

Offerte gevel reinigen

De gevel laten reinigen en daarvoor een gratis offerte aanvragen? We maken daarmee graag duidelijk hoe u er eenvoudig voor kunt zorgen dat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien. Probeer op voorhand zelf de aanslag te beoordelen, zodat u aan de hand daarvan een specifieke aanvraag kunt doen op basis van een van de methoden tot reiniging.

Het helpt u om een gerichte gratis offerte voor gevelreiniging aan te vragen, waaraan de specialist kan zien dat u zich erin verdiept. Dit komt de serieuze benadering door de vakman ten goede, waardoor u kunt rekenen op een scherpe offerte voor de reiniging van de gevel.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in gevelreiniging ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer