Gratis Offertes Gevel Impregneren

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE GEVEL IMPREGNEREN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Gevel Impregneren

Een offerte aanvragen om de gevel te laten impregneren? Dat is om een aantal verschillende redenen een uitstekend idee. Het voorkomt bijvoorbeeld optrekkend vocht, een belangrijke oorzaak van vocht in huis dat kan leiden tot schimmel en een ongezond klimaat.

Last van vocht van buitenaf of op zoek naar een methode om te voorkomen dat er allerlei aanslag op de gevel zal groeien? In de beide gevallen is het een goed idee om de gevel te laten impregneren. We zetten de verschillende belangrijkste redenen voor u op een rij.

Zorg dat vocht niet door de buitenmuur opgenomen kan worden

Bescherm uw gevel

Laat uw gevel impregneren

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale gevelimpregneerders. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over het impregneren van gevels

Waarom de gevel impregneren?

Het kan om verschillende redenen een goed idee zijn om de gevel te impregneren. Het zorgt er allereerst voor dat de gevel waterafstotend maakt. Dat klinkt wellicht triviaal, maar het is van groot belang om het binnenklimaat te kunnen beheersen en er daarnaast voor te zorgen dat er minder mossen en algen op de gevel zullen groeien.

Vocht is een belangrijke vijand van een stevige gevel. Het vocht dat op de gevel blijft zitten of erin kruipt vormt een voedingsbodem voor deze vorm van aanslag, waardoor die de gevel op termijn behoorlijk kan aantasten. Door de gevel te impregneren kunt u dit op een effectieve wijze voorkomen.

Hydrofoberen muur | offerte gevel impregneren

Hydrofoberen muur

Impregneren: zowel oppervlaktebehandeling als ook dieptebehandeling

Impregneren: zowel oppervlaktebehandeling als ook dieptebehandeling

Coating

De gevel wordt waterafstotend gemaakt met een coating, die voorkomt dat de poriën van de wand nog langer vocht zullen toelaten.

Die poriën maken de gevel poreus, waardoor vocht normaal gesproken de kans krijgt om naar binnen te kruipen. Na impregnatie van de gevel is dat niet langer het geval.

Een groot voordeel hiervan? De gevel wordt een stuk beter bestand tegen schimmels. Die krijgen geen kans meer om erop te groeien, waardoor u de gevel netjes kunt houden en er ook constructief geen schade meer ontstaat.

Brandvertragende werking

Een tweede voordeel van impregneermiddel op de gevel is de brandvertragende werking hiervan. Er zit een brandvertragende stof in het middel, die er op de gevel voor zorgt dat een eventuele brand net wat langer wordt tegengehouden.

Op die manier draagt het impregneren van de gevel op een heel directe wijze bij aan de veiligheid in de eigen woning. Bij brand ontstaat er meer tijd om de ruimte te ontvluchten, waardoor de kansen op een veilig heenkomen toenemen.

Zure regen en graffiti

Daarnaast maakt het impregneren van een gevel deze beter bestand tegen zowel zure regen als graffiti. Met zure regen hebben we gelukkig steeds minder te maken dankzij maatregelen op het gebied van het milieu. Dat neemt niet weg dat regen nog altijd een negatieve invloed kan hebben op onze gevels en ook standbeelden of stenen in het algemeen. Door gebruik te maken van impregneermiddel ontstaat er als het ware een beschermende laag, waardoor u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Dit geldt ook voor graffiti. Het blijft vervelend wanneer anderen graffiti op de gevel spuiten, maar dit valt bij een laag met impregneermiddel een stuk gemakkelijker te verwijderen. De laag zorgt er als het ware voor dat de graffiti de kans niet krijgt om zich te hechten. Het resultaat? De graffiti is weer gemakkelijk te verwijderen, zodat de gevel er weer als nieuw uit komt te zien.

Wat kost het impregneren van een gevel ongeveer?

Kosten van een gevel impregneren

Benieuwd wat het kost om een gevel te laten impregneren? De kosten hiervoor bedragen zo’n €6,50 per vierkante meter. Voor een gemiddelde gevel betekent dit dat de kosten zo’n €950 zullen bedragen.

Laat u de gevel eerst reinigen om die daarna volledig te laten impregneren? Houd er dan rekening mee dat de kosten ongeveer 2x zo hoog uit zullen vallen.

Indien u de gevel tevens wilt laten voegen, om die vervolgens te reinigen en dan te impregneren zullen de kosten zo’n €3.500 bedragen. Dat levert aan de andere kant wel het best mogelijke resultaat op. Door de gevel te voegen, die daarna te reinigen en vervolgens te impregneren komt die er weer als nieuw uit te zien en zal de gevel ook constructief weer jaren mee kunnen.

Offerte voor gevel impregneren

Een gevel impregneren en benieuwd naar de concrete kosten in uw geval? Daarvoor kunt u een gratis offerte aanvragen, aan de hand waarvan u eenvoudig na kunt gaan wat het kost om de gevel te laten behandelen. Het is de moeite waard om de gratis offerte aan te vragen en de specialist vervolgens te vragen naar de mate van milieuvriendelijkheid van de middelen.

Het is in de meeste gevallen lastig om zelf de gevel te impregneren, omdat u daar professionele middelen en materialen voor nodig heeft. Door een gratis offerte aan te vragen bij meerdere specialisten kunt u die met elkaar vergelijken en hoeven de werkzaamheden niet duur te zijn.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in het laten impregneren van uw gevel ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer