Gratis Offertes Garagedeur

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE GARAGEDEUR

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Garagedeur

Een gratis offerte voor een garagedeur aanvragen? Er bestaan verschillende soorten garagedeuren, zoals de sectionaaldeur of een set openslaande deuren. Het type van uw voorkeur heeft invloed op de prijs daarvan, net als de grootte die u wenst.

Het is daarom verstandig om u op voorhand te verdiepen in de garagedeuren die er beschikbaar zijn, zodat u de vakman duidelijk aan kunt geven wat u wenst.

Op zoek naar een garagedeur voor uw woning of bedrijfspand?

Er zijn meerdere types garagedeuren mogelijk

Ook kunt u kiezen uit een handmatige of elektrische bediening

Een garagedeur biedt verschillende mogelijkheden en voordelen, soms afhankelijk van het model dat u kiest. U kunt er met alle modellen bijvoorbeeld voor zorgen dat de auto veilig staat van spelende kinderen en andere automobilisten. U heeft een eigen ruimte voor de auto, die u eenvoudig kunt afsluiten. Dat betekent dat er niet zomaar beschadigingen aan de lak zullen ontstaan, bijvoorbeeld als het gevolg van anderen die niet zo voorzichtig zijn tijdens het parkeren.

Bijkomend voordeel van een garagedeur om de auto veilig te parkeren is de beperkte invloed van het weer. De auto staat niet langer in weer en wind, waardoor er sprake is van veel minder temperatuurwisselingen. Dat komt de kwaliteit van de onderdelen en de levensduur daarvan sterk ten goede, waardoor u met een garage en een garagedeur indirect kunt investeren in een beter behoud van de waarde van de auto die u voor de deur heeft staan.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat de verschillende deuren eventueel wat ruimte nodig hebben om te kunnen draaien of te openen. Vergelijk de modellen garagedeuren, bijvoorbeeld afhankelijk van de ruimte die er aan de voorzijde van de garage beschikbaar heeft om die te kunnen openen.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale garagedeur leveranciers. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over garagedeuren

Soorten garagedeuren

We onderscheiden verschillende soorten garagedeuren, we zetten er 5 op een rij:

 

 • Sectionaal garagedeuren
 • Openslaande garagedeuren
 • Kanteldeuren
 • Roldeuren
 • Schuifdeuren
Verschillende kleuren en stijlen zijn mogelijk voor uw garagedeur

Verschillende kleuren en stijlen zijn mogelijk voor uw garagedeur

Brede garagedeur die naar binnen toe opendraait

Brede garagedeur die naar binnen toe opendraait

Sectionale garagedeuren

De sectionaal garagedeuren zijn bij veel mensen goed bekend. Ze hebben panelen die via een rails aan de binnenzijde onder het plafond indraaien. Het grote voordeel hiervan is dat de deur niet naar buiten open zal draaien, waardoor u daar geen ruimte voor hoeft vrij te houden.

Bovendien zal de deur geen geluid maken tijdens het openen en kan deze goed isolerend worden uitgevoerd. Dit type garagedeur zal de doorrijruimte verhogen, omdat de deur volledig naar boven toe verdwijnt en u daar tijdens het in- en uitrijden geen last van heeft.

Uiteraard valt deze deur goed af te sluiten, zodat de garage inbraakvertragend zal werken.

Openslaande deuren

Gebruik maken van een goedkopere oplossing voor de garagedeur? Het is dan de moeite waard om te kijken naar de openslaande deuren. Deze slaan naar de zijkant open, waardoor er voor de garage een behoorlijke ruimte benodigd is.

De deuren zijn handmatig te openen, al zijn er binnen dit type ook garagedeuren beschikbaar die automatisch open en dicht gaan.

Kanteldeuren

De kanteldeuren verdwijnen net als de sectionaal deuren naar boven in de garage, maar hebben een behoorlijke hoek nodig om te kunnen kantelen. De deuren vragen aan de voorzijde om voldoende ruimte om deze te kunnen openen.

Het is aan de andere kant een eenvoudige garagedeur, waardoor het goed mogelijk is om daar goedkoop gebruik van te maken.

Roldeuren

Is er helaas geen ruimte tegen het plafond van de garage beschikbaar, bijvoorbeeld omdat u daar spullen op wenst te bergen? in dat geval kan een roldeur uitkomst bieden. De deur werkt net als een kast, waardoor de deur zich op zal rollen als in de kast.

Het grote voordeel hiervan is dat er veel ruimte beschikbaar is, terwijl er aan de voorzijde geen ruimte vrij hoeft te worden gehouden.

Schuifdeuren

Tenslotte kunt u voor de garagedeur gebruik maken van een schuifdeur. In dat geval zal de deur naar de zijkant worden weggeschoven. Het is goed mogelijk om de deur slechts gedeeltelijk te openen, bijvoorbeeld om zelf de garage binnen te kunnen gaan. Uiteraard is het mogelijk deze deur handmatig of automatisch te openen en weer te sluiten.

Offerte garagedeur

Benieuwd naar de prijzen van een garagedeur? Die hangen uiteraard af van het type deur dat u wenst. Een kanteldeur voor de garage is over het algemeen het meest goedkoop, terwijl de duurdere sectionaal deuren voorkomen dat er aan de voorzijde veel ruimte benodigd is om de deur te kunnen openen. Bekijk de beschikbare ruimte en probeer aan de hand daarvan een voorkeur uit te spreken voor een van de varianten.

Uiteraard zal een specialist kosten berekenen voor het plaatsen, eventueel onderhouden en repareren van de deur. De prijzen van een garagedeur hangen wat dat betreft af van de beschikbare ruimte, het type deur dat u wenst en de installatie die de specialist voor u kan verzorgen. Het is verstandig om een offerte aan te vragen voor het plaatsen van de garagedeur, zodat u eenvoudig na kunt gaan wat daar de kosten van zullen zijn. Door meerdere offertes voor het model dat u wenst aan te vragen kunt u eenvoudig nagaan welke vakman u daar goed en voordelig mee van dienst kan zijn.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

 • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
 • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
 • Ramen/deuren/kozijnen
 • Warmteterugwinsysteem
 • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
 • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in een garagedeur ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer