Gratis Offertes Dubbel Glas

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE DUBBEL GLAS

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Dubbel Glas

Gratis offerte voor dubbel glas aanvragen? We onderscheiden verschillende soorten, waardoor de kwaliteit behoorlijk uiteen kan lopen. Het grote aantal keuzes maakt het niet gemakkelijker om de juiste keuze te maken.

Specialisten kunnen u uiteraard aangeven wat de meest eenvoudig en goedkope methode voor dubbel glas vormt en waarmee u aan de andere kant kiest voor meer kwaliteit. Dit valt uit de offerte op te maken, zodat u vervolgens kunt aangeven hoe u daar graag gebruik van wenst te maken.

Veel warmteverlies door enkel glas

Vervang enkel glas door HR glas

Nu met subsidie mogelijkheden voor isolatieglas

Let op: u betaalt kosten voor zowel het dubbel glas als voor de plaatsing daarvan. Een vakman heeft daarvoor de juiste gereedschappen en beschikt over zowel de expertise als ervaring.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale glaszetters. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

LET OP! NIEUWE SUBSIDIEREGELING PER 2 SEPTEMBER 2019

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

 • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
 • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
 • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
 • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
 • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie
 • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

DE SUBSIDIE BEDRAAGT ZO’N 20% VAN HET TOTAALBEDRAG MET EEN MAXIMUM VAN € 10.000 TOT € 15.000.

Wees er snel bij, want op=op

VRAAG NU OFFERTES AAN MET GEBRUIKMAKING VAN DE NIEUWE SUBSIDIEREGELING!

Meer informatie over dubbel glas

Dubbel glas

We onderscheiden verschillende soorten dubbel glas. Het gaat bijvoorbeeld om HR glas en driedubbel glas. Daarnaast is er speciaal subsidie dubbel glas beschikbaar, dat voldoet aan de belangrijke richtlijnen daarvoor. Het is verstandig om de specialist goed te vragen naar de verschillende vormen van dubbel glas.

De kans is groot dat de vakman u zal vragen naar de concrete doelstelling, bijvoorbeeld om de warmte beter vast te houden of om er ook voor te zorgen dat u minder last zal hebben van het zonlicht dat naar binnen valt.

.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor dubbel glas. Laat u goed informeren. | offerte dubbel glas

Er zijn verschillende mogelijkheden voor dubbel glas. Laat u goed informeren.

Met dubbel glas bespaart u energie en u krijgt een warmere woning

Met dubbel glas bespaart u energie en u krijgt een warmere woning

Speciale soorten dubbel glas

Binnen het dubbel glas zijn er namelijk ook een aantal speciale varianten beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om brandwerend glas, zonwerend glas en zelfs veiligheidsglas. Dit laatste kennen we bijvoorbeeld uit de auto. Het glas valt in heel kleine stukjes uiteen, waardoor er geen grote scherven overblijven die voor verwondingen kunnen zorgen.

Het zonwerend glas en brandwerend glas hebben allebei hun eigen voordelen en zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.

Hoog Rendement Glas

Binnen het HR (Hoog Rendement) glas bestaan er een aantal uitbreidingen. Het gaat om HR, HR+ of zelfs HR++ glas. De werking is uiteindelijk steeds hetzelfde, al is er sprake van verschillende lagen tussen het glas.

Bij de reguliere variant is er sprake van droge lucht tussen de beide lage glas. Dit werkt als een spouw en helpt te isoleren.

Bij HR++ is er sprake van een edelgas (Krypton of Argon) in plaats van de droge lucht. Het grote voordeel daarvan is dat het materiaal relatief voordelig verkrijgbaar is en een veel hogere isolatiewaarde biedt dan de reguliere droge lucht. Op die manier valt er gebruik te maken van een betere kwaliteit dubbel glas.

Wat kost dubbel glas ongeveer?

Dubbel glas kosten

Benieuwd naar de dubbel glas kosten, zoals u die kunt verwachten op het moment dat u daar een offerte voor aanvraagt? De totale kosten hangen uiteraard af van het totale oppervlak aan glas. Een appartement of flat heeft gemiddeld 15 vierkante meter aan glas, voor een tussenwoning geldt zo’n 20 vierkante meter. Een hoekwoning heeft 30 vierkante meter glas, een twee-onder-een-kap woning 35 en een vrijstaand huis zo’n 50 vierkante meter glas. Dat betekent dat de kosten oplopen naarmate de woning groter is.

De kosten voor dubbel glas (HR++) door een glaszetter in een appartement bedragen €1.700 – €2.100. Dit loopt op via €3.400 – €4.000 voor een hoekwoning tot aan €6.400 – €7.000 voor een vrijstaande woning. Het dubbel glas helpt vervolgens energiekosten te besparen, door de warmte in huis beter vast te houden. Uiteraard is de besparing groter in de huizen met meer glasoppervlak, aangezien daar tot nu toe relatief veel warmte verloren gaat. Op die manier leidt dubbel glas in een appartement tot een besparing van €190 per jaar, terwijl dat in een vrijstaande woning kan oplopen tot €490 per jaar.

Er is een subsidie voor dubbel glas beschikbaar, waardoor u de kosten niet volledig zelf hoeft te betalen. U kunt er met de subsidie voor zorgen dat u een deel van de kosten voor de energiebesparing vergoed krijgt, waardoor u de investering die u doet al veel eerder kunt terugverdienen. Bijkomend voordeel? Dankzij het dubbel glas in de woning stijgt de waarde daarvan, waardoor u daar voordeel van kunt hebben op het moment dat u de woning weer wilt verkopen.

Offerte dubbel glas

Een gratis offerte aanvragen voor dubbel glas? U zorgt er daarmee voor dat u eenvoudig ontdekt wat de kosten voor dubbel glas zijn en hoe daarin de kwaliteit bijvoorbeeld een rol speelt. U kunt specifiek vragen om HR glas of HR++ glas, net als om de andere verschillende varianten die er beschikbaar zijn.

Dat geeft de glaszetter bovendien aan dat u serieus kijkt naar de verschillende mogelijkheden, waardoor u daar een passende offerte voor ontvangt. De gratis offertes van diverse vakmannen kunt u op basis van de bovenstaande informatie met elkaar vergelijken, zodat goed duidelijk is welk dubbel glas u het best kunt laten plaatsen.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. 

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Er geldt een permanent laag btw tarief van 9% in plaats van 21% voor schilderwerken aan uw woning. En dat geldt niet alleen op de arbeidskosten maar ook op het materiaal! Voorwaarde is dat uw woning minimaal 2 jaar oud moet zijn.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 9%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorswerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 • Vloer-, gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
 • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
 • Ramen/deuren/kozijnen
 • Warmteterugwinsysteem
 • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
 • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in dubbel glas ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer