Gratis Offertes Dakraam

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE DAKRAAM

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Dakraam

Een gratis offerte aanvragen voor een dakraam? Het vormt een interessante investering in uw woning. U zorgt daarmee eenvoudig voor meer licht op een zolderkamer, terwijl u tegelijkertijd werkt aan de waarde van de woning.

Een zolderkamer is al snel donker, omdat er sprake is van relatief weinig licht door beschikbare ramen. Een dakraam kan daar verandering in brengen, waardoor een rommelkamer ineens dienst kan doen als volledige slaapkamer.

Het is wat dat betreft de moeite waard om een dakraam te plaatsen of om daar in ieder geval een offerte voor aan te vragen.

Wilt u extra licht in uw slaapkamer of uw zolder?

Dan is het plaatsen van een dakraam wellicht een goede optie

Er zijn verschillende soorten dakramen beschikbaar; laat u goed informeren!

Een dakraam maakt het in een schuin dak mogelijk om een slaapkamer of een werkkamer te creëren. Dat neemt niet weg dat het verstandig is de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld op basis van de verschillende soorten dakramen die er beschikbaar zijn. Vindt het van belang dat het dakraam voor licht zorgt of wilt u er ook voor zorgen dat u daar rechtop onder kunt staan zoals bij een (kleine) dakkapel? Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zowel op basis van het formaat als aan de hand van de manier van openklappen.

We onderscheiden bijvoorbeeld de tuimelramen en kiepramen, aan de hand waarvan u een keuze kunt maken uit de dakramen die er beschikbaar zijn. We zetten een paar soorten op een rij, die een goed beeld geven van hoe het dakraam eruit kan gaan zien en welke voordelen dit te bieden heeft. Door de soorten goed te vergelijken en daar de prijs voor op te vragen door middel van een offerte komt u niet voor verrassingen te staan.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale dakraam bedrijven. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over dakramen

Soorten dakramen

Er zijn meerdere soorten dakramen beschikbaar, we zetten er drie op een rij:

  • Tuimeldakramen
  • Uitzet-tuimeldakramen
  • Elleboogdakramen

De tuimeldakramen zijn het meest bekend en ook het meest populair. Het grote voordeel hiervan is dat het dakraam eenvoudig te openen en weer te sluiten valt. Bovendien zijn er verschillende type dakramen binnen deze soort beschikbaar, bijvoorbeeld met een verhoogde kantelas. Het voordeel daarvan is dat het zelfs bij een lager schuin dak mogelijk is om er rechtop onder te staan. Zorgen voor een beter uitzicht en een maximaal veilig dakraam? Bekijk dan eens het dakraam met benedenlicht, een vakman kan u daar meer over vertellen.

Tuimeldakramen zijn de meest populaire dakramen

Tuimeldakramen zijn de meest populaire dakramen

Met als resultaat een prachtige lichtinval in bijvoorbeeld uw slaapkamer

Met als resultaat een prachtige lichtinval in bijvoorbeeld uw slaapkamer

Uitzet-tuimelramen

We onderscheiden daarnaast de uitzet-tuimelramen. Het grote voordeel hiervan is dat ze kunnen tuimelen, maar dat het tevens mogelijk is om ze uit te zetten. Dat betekent dat het raam als het ware naar boven toe openklapt.

Het grote voordeel is dat er onder het raam meer ruimte ontstaat, waardoor ook langere personen daar gewoon rechtop onder kunnen staan.

Desgewenst is er een specifieke variant beschikbaar die het mogelijk maakt om de bovenzijde en de onderzijde uit te klappen, waardoor er een soort balkonvorming ontstaat.

Elleboogdakramen

Ten derde kunt u gebruik maken van elleboogdakramen. Dit is een speciale variant, die goed geschikt zijn voor schuine daken die eindigen in een verticaal gedeelte.

We kennen deze modellen ook wel als de uitstapdakramen, die goed geschikt zijn als nooduitgang op een verdieping. De dakramen openen net als een deur naar links of naar rechts, waardoor ze het tevens eenvoudig maken om het dak te bereiken als u dat wilt beoordelen voor een inspectie of wilt onderhouden.

Wat kost een dakraam ongeveer?

Dakraam prijs

Benieuwd naar de dakraam prijs, om de verschillende mogelijkheden zelf nog eens goed op een rij te zetten?

Een uitzet-tuimeldakraam is over het algemeen wat duurder dan een regulier tuimelraam. Dat heeft te maken met de andere scharnieren die er worden gebruikt, die het eenvoudiger maken om onder het dakraam meer ruimte te creëren.

De prijs van het dakraam dat u wilt laten plaatsen is bovendien natuurlijk sterk afhankelijk van de grootte daarvan. Een groter dakraam vraagt om het gebruik van meer glas en meer stevige componenten. In alle gevallen zal er een gat in het dak gezaagd moeten worden.

Het is verstandig om de dakpannen die dit oplevert te bewaren, die kunnen dienst doen op het moment dat er later een keer een pan kapot gaat of wanneer er een paar pannen van het dak waaien.

Offerte dakraam

Een offerte aanvragen voor een dakraam? Probeer op voorhand aan te geven welk type raam of wenst of wat de voorkeuren zijn die u heeft met betrekking tot lichtinval en de mogelijkheid om rechtop onder het open raam te kunnen staan.

Het helpt de vakman u specifieker aan te geven wat er mogelijk is en wat de kosten daarvoor zijn. Door meerdere offertes aan te vragen voor een dakraam kunt u die eenvoudig met elkaar vergelijken.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in een dakraam?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer