Gratis Offertes CV Ketel

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE CV-KETEL

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte CV-ketel

Een gratis offerte voor een CV ketel aanvragen? De ketel zorgt voor de verwarming in huis, voor het warme water om mee te douchen of voor een combinatie van beiden (combiketel).

Uiteraard bestaan er verschillende uitvoeringen, die bijvoorbeeld betrekking hebben op het gemiddelde rendement en de werkwijze. Houd er rekening mee dat u afzonderlijk betaalt voor de CV ketel en voor de installatiekosten door een specialist.

Met een HR-ketel bespaart u op uw energierekening

Regelmatig onderhoud van uw ketel is ook heel belangrijk

Met als resultaat: een energiezuinige en behaaglijk, warme woning

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale CV-ketel installateurs. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over CV-ketels

Aandachtspunten bij kopen van CV-ketel

Zodra u een CV ketel wilt kopen is het verstandig om rekening te houden met drie belangrijke factoren:

  • Het type CV ketel
  • De comfortwaarde (CW)
  • Het vermogen van de ketel

VR-KETEL

Binnen het type van de ketel heeft u de keuze uit een VR-ketel, een HR-ketel of een HRe-ketel. In het eerste geval maakt u gebruik van een Verbeterd Rendement ketel. Het rendement bedraagt gemiddeld genomen 90%, de kosten voor de ketel bedragen dan zo’n €900 – €1.500.

Let bij de aanschaf van een CV-ketel op het rendement van de ketel

Let bij de aanschaf van een CV-ketel op het rendement van de ketel

Laat uw ketel met regelmaat onderhouden

Laat uw ketel met regelmaat onderhouden

HR-ketel

Daarnaast kunt u gebruik maken van een HR-ketel, dat staat voor een Hoog Rendement ketel. De kosten liggen met €1.000 – €2.600 wat hoger, maar dit levert dan ook een rendement van 100% op. Dit helpt jaarlijks zo’n 15 – 20% aan energiekosten te besparen, waardoor u jaarlijks eenvoudig €300 goedkoper uit bent.

HRe-ketel

Ten derde kunt u gebruik maken van de HRe-ketel. Dit is een relatief nieuwe variant, die op een meer duurzame wijze zorgt voor de warmte die u wenst. Er is sprake van een elektrische ketel. De kosten hiervoor bedragen zo’n €10.000, waarmee de ketel een stuk duurder is dan het traditionele model dat gebruik maakt van gas. Houd er in alle drie de gevallen rekening mee dat u afzonderlijk kosten dient te maken voor de installatie. Het gaat gemiddeld genomen om €500 – €900.

CV ketel vervangen

Wilt u een offerte aanvragen voor het vervangen van de CV ketel en bent u benieuwd wat dat concreet zal opleveren? Er is sprake van twee verschillende belangrijke voordelen. Het gaat ten eerste om de mogelijkheid tot besparen. De oudere CV-ketels gaan over het algemeen niet bepaald zuinig om met het gas, waardoor de gebruikskosten daarvan snel oplopen.

Ze gebruiken relatief veel gas en maken daar aan de andere kant een beperkte hoeveelheid warmte mee. Dit betekent dat de ketel relatief lang aanstaat en veel gas verbruikt. De meer moderne (HR) ketels gaan op een veel meer zuinige manier om met het gas.

Het resultaat? U kunt tot €300 per jaar besparen, waardoor het de investering in een nieuwe CV ketel al snel meer dan waard is.

Slijtage CV ketel

De besparing op de kosten vormt echter niet de enige reden om een CV ketel te vervangen. Daarnaast zorgt u er met een modern exemplaar namelijk voor dat u de veiligheid in huis sterk kunt vergroten. Naarmate een ketel ouder wordt neemt het risico toe op slijtage. Dat betekent dat er bijvoorbeeld rookgaslekkages kunnen ontstaan.

Er kan bijvoorbeeld koolmonoxide vrijkomen, een gas dat we niet ruiken en dodelijk kan zijn. U kunt dit voorkomen door de CV ketel tijdig te vervangen en gebruik te maken van een veiliger model.

Tip: heeft u een oudere CV ketel die nog voldoende zuinig werkt of spaart u momenteel voor een nieuwe? Een koolmonoxidemelder in de ruimte van de ketel helpt eventuele lekkages daarvan te signaleren, zodat u tijdig actie kunt ondernemen.

Offerte CV ketel

U kunt gratis een offerte voor een CV ketel aanvragen, zodat u eenvoudig kunt nagaan wat de kosten van een nieuw model zijn en wat u dient te betalen voor de installatie. Zoekt u naar de meest gekozen ketel, zodat u daarvoor een offerte kunt aanvragen? Het gaat dan om een HR (Hoog Rendement) combiketel, geschikt voor zowel de verwarming als het warme water. U kunt de specialist vragen om een gesloten kast met een Comfortwaarde van 4 of 5. De specialist zal waarschijnlijk spreken van 4 CW of 5 CW, waarmee hij doelt op deze belangrijke waarde.

Door verschillende offertes aan te vragen voor een nieuwe CV ketel kunt u de mogelijkheden op basis van deze specifieke aanvraag op een rij zetten. Laat de specialist iets meer vertellen over de Comfortwaarde van de ketel, het rendement en bijvoorbeeld het vermogen. U kunt op die manier laten zien dat u hier kritisch naar wilt kijken. Het resultaat is een beter advies door de specialist, die u zal aangeven wat er mogelijk is en u kan voorzien van een goede ketel die weer jaren mee kan.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in een CV-ketel ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer