Gratis Offertes Bestraten

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE BESTRATEN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Bestraten

Een gratis offerte aanvragen voor het bestraten van de tuin? Hierbij komen een aantal zaken kijken. Uiteraard bent u benieuwd naar de prijs van het bestraten, maar het is minstens zo verstandig om goed te kijken naar het type tegels dat u wilt (laten) leggen en het stappenplan dat daarvoor van belang is.

Op die manier krijgt u bovendien een beter beeld van de werkzaamheden die de vakman uit zal voeren. Een goede hovenier kan u uiteraard schetsen hoe het bestraten in z’n werk zal gaan, zodat u op basis daarvan ook een beter beeld krijgt van de prijs die u daarvoor betaalt.

Op zoek naar een goede stratenmaker voor uw bestratingswerk?

Grondwerk, afwatering, (her)bestraten behoren allemaal tot het werk van een stratenmaker

Evenals voegen inwassen, aantrillen en het invegen van de bestrating

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale stratenmakers. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over bestraten

Bestraten: tegels kiezen

U kunt het bestraten overlaten aan een ervaren hovenier of daar zelf mee aan de slag gaan. In de beide gevallen is het verstandig om goed te kijken naar de tegels die u wenst in de tuin.

Vervolgens kunt u een stappenplan maken, om er daarmee voor te zorgen dat u stap voor stap aan de slag kunt.

We onderscheiden in principe drie verschillende soorten tegels:

  • Gebakken tegels
  • Betontegels
  • Natuursteen tegels
Natuursteen tegels zorgen voor een mediterrane sfeer | offerte bestraten

Natuursteen tegels zorgen voor een mediterrane sfeer

Er zijn vele mogelijkheden voor steensoorten, legpatronen etc. Denk goed na welke uitstraling u uw tuin wilt geven.

Er zijn vele mogelijkheden voor steensoorten, legpatronen etc. Denk goed na welke uitstraling u uw tuin wilt geven.

Gebakken tegels

De gebakken tegels vormen voor veel mensen de meest bekende variant. Het zijn bijvoorbeeld de klinkers waar we gebruik van maken om de bestrating in de tuin op een sierlijke wijze vorm te geven. Ook in de wegenbouw maken we er nog altijd veelvuldig gebruik van, waardoor we de gebakken tegels voor de bestrating overal tegenkomen.

Het grote voordeel van dit type tegels voor het bestraten is dat ze tegen een stootje kunnen en gemakkelijk kunnen worden vervangen als ze toch beschadigd raken. De gebakken tegels zorgen gemakkelijk voor een warme tint binnen het tuinontwerp, waardoor ze een populaire keuze vormen voor veel mensen.

Betontegels

Op zoek naar een meer goedkope oplossing om te bestraten? Veel mensen komen dan uit bij de betontegels. Het grote voordeel hiervan is dat ze niet veel hoeven te kosten, terwijl de tegels aan de andere kant toch een mooie strakke uitstraling hebben.

Houd er rekening mee dat de betontegels een behoorlijk gewicht kunnen hebben, waardoor het lastig is om die zelf met de hand te leggen. Bovendien kan er na enkele jaren wat verkleuring op gaan treden. Dit verraad de iets lagere kwaliteit van de tegels, al staat daar natuurlijk de lagere prijs voor het bestraten tegenover.

Natuursteen tegels

Aan de andere kant juist iets meer te besteden en voor het bestraten op zoek naar de mooiste oplossing? Dan is het verstandig om naar de natuursteen tegels te kijken. De stenen komen uit de aarde zelf en hebben een zeer hoge stevigheid. Dankzij de luxe uitstraling en goede kwaliteit kunt u de tuin er op een aantal verschillende manieren mee verrijken.

Het grote pluspunt is dat u op natuursteen geen last krijgt van verkleuringen en dat er geen krassen op zullen ontstaan. Met name graniet, gneis en kwartsiet zijn erg populair. Aan de andere kant kan het bestraten met deze tegels een stuk duurder zijn en is het verstandig om een vakman te vragen naar de mate waarin de tegels ons Hollandse klimaat goed kunnen weerstaan.

Stappenplan voor het bestraten

Een vakman zal de tuin bestraten aan de hand van een duidelijk stappenplan. Het is ten eerste van belang om de tuin op te meten en die vervolgens op schaal uit te tekenen. Het is hierbij vooral van belang om rekening te houden met de grootte van de tegels en het bestratingsverband, om het snijverlies te kunnen beperken.

Vervolgens is het van belang om de grond tot 15 – 20 cm diep af te graven en vervolgens een laag geel (ophoogzand) aan te laten brengen. Dit dient minimaal 10 cm dik te zijn en netjes glad gestreken te worden. Een lichte helling van 1 cm valt aan te raden, om ervoor te zorgen dat het regenwater na een regenbui netjes over de bestrating weg zal lopen.

Het is daarna tijd voor de kantopsluitingen van het terras of het pad, om daarna de bestrating in het vlakke zandbed te leggen. Het is verstandig om 3 mm ruimte tussen de tegels te houden, omdat die onder de invloeden van het weer wat kunnen krimpen en uitzetten. Uiteindelijk is het van belang om de bestrating af te werken met een paar flinke scheppen voegzand.

Bestraten prijs

Benieuwd naar het bestraten en de prijs daarvan? U kunt een gratis offerte bestraten aanvragen. Hoveniers en specialisten zullen u aangeven wat de kosten zijn om het stappenplan uit de voeren en de tuin met de gewenste tegels te bestraten. Dankzij de gratis offerte voor het bestraten krijgt u een goed beeld van de prijs die u daarvoor betaalt.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in bestraten ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer