Gratis Offertes Badkamer Verbouwen

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE BADKAMER VERBOUWEN

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Badkamer Verbouwen

De badkamer verbouwen en daarvoor een gratis offerte aanvragen? De kosten hangen sterk af van wat er dient te gebeuren. Het is daarom verstandiger om goed te kijken naar bijvoorbeeld de volgorde die u wilt aanhouden. Dit helpt te voorkomen dat zaken door elkaar lopen, waardoor de kosten gemakkelijk hoger kunnen uitvallen.

We zetten de juiste volgorde op een rij om een badkamer te laten verbouwen, aan de hand waarvan het eenvoudig na te gaan valt wat er dient te gebeuren en wat daar vervolgens de kosten voor zijn.

Wilt u uw badkamer verbouwen?

Er zijn mogelijkheden voor elk budget

Professionele installatie en aansluiting

Tip: het is niet altijd nodig om A-merk materialen in de verbouwde badkamer te gebruiken. Vraag een vakman ook eens naar de minder bekende B-merken, die aan de andere kant wel de kwaliteit bieden waar u naar op zoek bent in de badkamer.

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale sanitair installateurs. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over het verbouwen van een badkamer

Badkamer verbouwen in de juiste volgorde

De kosten om een badkamer te verbouwen zijn het best in de hand te houden door daar in de juiste volgorde aan te werken.

Begin bijvoorbeeld met het storten van eventueel cement, in combinatie met de vloerverwarming. Dit is een relatief voordelige toevoeging aan de verbouwing van de badkamer, die u op termijn veel plezier zal opleveren.

Het voorkomt koude voeten, waardoor u op een heel comfortabele wijze gebruik kunt maken van de nieuwe badkamer.

Vloerverwarming in een badkamer is een heerlijke luxe

Vloerverwarming in een badkamer is een heerlijke luxe

Een tegelzetter plaatst vakkundig de gewenste tegels op de vloer en/of wand van uw badkamer

Een tegelzetter plaatst vakkundig de gewenste tegels op de vloer en/of wand van uw badkamer

Tegelwerk

Door het tegelwerk vervolgens als eerste aan te brengen hoeft u later niet om verschillende leidingen of materialen heen te werken. Houd er rekening mee dat tegels voor de vloer eventueel ook op de wand kunnen worden geplaatst, maar dat de wandtegels doorgaans niet hard genoeg zijn voor op de vloer.

Zodra de tegels op de wand en op de vloer eenmaal zitten is het binnen de verbouwing van de badkamer mogelijk om de aandacht te richten op het toilet, een bad of een douche(bak). Dit zijn over het algemeen de grootste onderdelen in de badkamer, net als de wastafel of het complete badkamermeubel. Door deze zaken al meteen als tweede te plaatsen wordt het daarna mogelijk om het leidingwerk daar naartoe aan te leggen of om te leggen.

Radiator

Tenslotte is het verstandig om de (design)radiator aan te brengen in de badkamer en bijvoorbeeld de luxe te integreren zoals een jacuzzi of een sauna. Het is de volgorde die voorkomt dat later weer dient te hakken en breken, om bepaalde zaken aan te brengen. De soepele werkvolgorde tijdens het verbouwen van de badkamer helpt ervoor te zorgen dat u de kosten daarvan eenvoudig binnen de perken kunt houden.

Wat kost het verbouwen van een badkamer ongeveer?

Badkamer verbouwen kosten

De kosten om de badkamer te verbouwen hangen sterk af van wat u wilt laten doen. We kunnen grofweg drie verschillende methoden onderscheiden. Het is allereerst mogelijk om goedkoop de badkamer te verbouwen. U kunt dan de wandtegels laten schilderen in een mooie nieuwe kleur en bijvoorbeeld nieuwe vloertegels laten leggen. Het grote voordeel daarvan is dat de kosten beperkt zullen zijn, aan de andere kant is dit niet de meest duurzame oplossing.

Wit u de badkamer verbouwen en op die manier vooral renoveren? U kunt dan denken aan een nieuw bad, een nieuw toilet en bijvoorbeeld een nieuwe douche. Het is mogelijk om eventueel de leidingen weg te laten werken en vervolgens nieuw tegelwerk aan te laten brengen. Houd er rekening mee dat dit duurder zal zijn dan een budget verbouwing van de badkamer.

Wilt u de badkamer verbouwen en het meteen goed aanpakken? U kunt een volledig nieuwe badkamer laten maken, bijvoorbeeld in een ruimte die u op dit moment nog niet voor het sanitair gebruikte. Er valt een compleet nieuwe badkamer te bouwen, die bijvoorbeeld helpt om de waarde van de woning te verhogen.

Offerte badkamer verbouwen

Een offerte aanvragen om de badkamer te verbouwen? Het is van belang om goed aan te geven of u de badkamer goedkoop wilt laten aanpakken of dat u het meer structureel aan wilt pakken.

Geef aan welke onderdelen u van belang vindt en of u een bestaande kamer wilt verbouwen of dat het gaat om een totaal nieuwe ruimte. Aan de hand van die elementen kan een vakman u een offerte uitbrengen.

Desgewenst kunt u de offertes van meerdere aannemers vergelijken om zelf na te gaan door wie u het best de badkamer kunt laten verbouwen.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in het verbouwen van uw badkamer?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer