Gratis Offertes Argex Korrel Kruipruimte Isoleren

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE ARGEX KORRELS KRUIPRUIMTE ISOLATIE

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

1
Uw regio:
Postcode
Straatnaam
Huisnr.
Plaats
Uw contactgegevens:
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)Indien van toepassing
Aanhef
Voornaam
Achternaam
Telnr.
Soort Werkzaamheden
MogelijkhedenMeerdere keuzes
Afmetingen kruipruimte/tuin:
Diepte kruipruimte in centimetersDiepte kruipruimte
Afmetingen kruipruimte/tuin (lengte x breedte in meters)
ProjectomschrijvingOmschrijf uw project en wensen.
0 / 500
Wenst u van subsidies gebruik te maken

LET OP! Alleen volledig en correct ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Aanvragen zonder correct telefoonr en/of e-mail adres kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Foto's / tekeningenEventueel kunt u aanvullende informatie uploaden
Uploaden foto's/tekeningen (eventueel)
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder
Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Kruipruimte Isoleren met Argex Korrels ontvangen?

De kruipruimte onder woningen is niet-verwarmd, veelal vochtig en in 40% van de gevallen heel vochtig. Deze vochtige kruipruimte strekt zich onder de gehele woning of bedrijfspand uit en heeft een grote invloed op het leefklimaat in het pand.

De koude kruipruimte werkt als een soort ‘kouderadiator’ die koudestraling afgeeft waardoor er meer gestookt moet worden om dit te compenseren.

Veel warmteverlies wegens niet-geïsoleerde kruipruimte

Isoleer uw kruipruimte met Argex Korrels

Een energiezuinige en behaaglijke woning als gevolg

Isoleren van de kruipruimte is dan ook een heel verstandig en rendabel besluit. Door het droger en warmer maken van de kruipruimte zal niet alleen de vloer warmer worden, maar ook de gehele daarboven gelegen woning. Tevens zal het leidingwerk en de materialen minder aangetast worden.

Ook verschijnselen zoals zwamvorming en schimmelvorming in de kruipruimte zullen tot staan worden gebracht.

Deze pagina gaat over het isoleren van de kruipruimte door middel van zogenaamde Argex Korrels. U kunt direct hiervoor een gratis en volkomen vrijblijvende offerte aanvragen door het correct invullen van het aanvraagformulier.

Meer informatie over het isoleren van uw kruipruimte met Argex Korrels

Wat zijn Argex Korrels ?

 

Argex zijn lichtgewicht kleikorrels die voor verschillende toepassingen gebruikt worden. De meest bekende is waarschijnlijk de toepassing als drainagemateriaal voor plantenbakken. Echter zijn Argex korrels ook uitstekend geschikt voor het isoleren van kruipruimtes omdat dit natuurproduct enkele goede eigenschappen bezit, te weten:

 • natuurlijk product (geëxpandeerd lichtgewicht kleikorrel)
 • moeilijk samendrukbaar, behoudt zijn oorspronkelijke vorm
 • goede warmte isolerend
 • goed geluidsisolerend
 • onbrandbaar
 • rotvrij
 • onbeperkte levensduur
 • uitstekende drainerende eigenschappen
Argex Korrels werken warmte- en geluidsisolerend en hebben een onbeperkte levensduur | offerte argex korrels

Argex Korrels werken warmte- en geluidsisolerend en hebben een onbeperkte levensduur

Argex Korrels zijn licht qua gewicht, zijn milieuvriendelijk en hebben een goed drainerende werking

Argex Korrels zijn licht qua gewicht, zijn milieuvriendelijk en hebben een goed drainerende werking

Ook geschikt voor ophogen van en als ondergrond van een terras

 

Vanwege de uitstekende drainage-eigenschappen, het verderlichte gewicht en het feit dat de argex korrel moeilijk indrukbaar is,  zijn Argex korrels ook uitstekend geschikt om te dienen als ondergrond voor bijvoorbeeld een terras. Ook voor het ophogen van terrassen of kruipruimte bodems zijn Argex Korrels uitstekend bruikbaar.

Argex Korrels worden op twee manieren aangebracht:

1e Handmatig aanbrengen in de kruipruimte (levering van big bags)

2e Machinaal aanbrengen door het spuiten van de Argex korrels in de kruipruimte. Deze methode heeft de voorkeur omdat elke uithoek van de kruipruimte bereikt wordt teneinde een volledig dekking te krijgen.

Wat kost het isoleren van uw kruipruimte met Argex Korrels ongeveer?

De kosten van Argex Korrels Kruipruimte Isolatie nader bekeken

Dit natuurproduct is relatief goedkoop in aanschaf. Indien u besluit om alleen de korrels te laten leveren en deze zelf aan te brengen betaalt u alleen de korrels en de transportkosten. Indien u besluit om de korrels te laten blazen of spuiten met vrachtwagens bent u iets meer kwijt, echter wordt in een fractie van de tijd die u zelf nodig zou hebben de gehele kruipruimte bodem bedekt of terras.

Kosten van het aanbrengen hebben te maken met verschillende factoren zoals de afstand die overbrugt moet worden tussen vrachtwagen en bijvoorbeeld kruipruimte. Hoe groter de afstand is, des te langer duurt het oplijnen (klaarzetten van de apparatuur en blaasslangen) en des te hoger zal de prijs zijn.

Hoe groter de hoeveelheid aan m3 Argex Korrels die u afneemt, des te goedkoper deze per m3 zullen zijn, aangezien voor 1 m3 een vrachtwagen apart moet rijden, maar ook voor 20 m3.

Grofweg kunt u uitgaan van een bedrag tussen de € 850 en € 1350 euro inclusief btw voor een kruipruimte welke afgevuld wordt (laag van ongeveer 35 cm dik) met Argex Korrels.

Wilt u het zeker weten ? Vraag dan een prijs aan via het aanvraagformulier op deze bladzijde. Gratis en volstrekt vrijblijvend.

Offerte Argex Korrels Aanvragen

Heeft u interesse in het aan laten brengen van Argex Korrels ? Dit natuurmateriaal heeft een uitstekende isolerende en drainerende werking en is bij uitstek geschikt voor het isoleren van kruipruimtes en het ophogen van terrassen of om als ondergrond te dienen van bestrating.

Wilt u het zeker weten ? Vraag dan een prijs aan via het aanvraagformulier op deze bladzijde. Gratis en volstrekt vrijblijvend.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

 • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
 • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
 • Ramen/deuren/kozijnen
 • Warmteterugwinsysteem
 • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
 • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in het laten isoleren van uw kruipruimte met Argex Korrels?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer