Gratis Offertes Dakdekker

Snel en eenvoudig offertes aanvragen, vergelijken en 100% zeker geld besparen

GRATIS OFFERTE DAKDEKKER

Vul het onderstaande formulier in, klik op verzenden en ontvang gratis offertes (volkomen vrijblijvend)

Gratis offertes ontvangen ? Vul dan bovenstaand formulier in en vraag gratis en vrijblijvend in 1 handeling meerdere offertes aan bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratis Offerte Dakdekker

Gratis offerte voor een dakdekker aanvragen en benieuwd wat u daarvan kunt verwachten? Een dakdekker kan u met een aantal verschillende klussen van dienst zijn, om het dak goed te beschermen.

Het voorkomt dat u te maken zal krijgen met lekkage of kan uitkomst bieden wanneer dat reeds het geval is. Een dakdekker zal dakdekken op basis van uw specifieke wensen of er met het onderhoud voor zorgen dat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft.

Dakdekker nodig voor onderhoud en/of voorkomen lekkage?

Dakdekker nodig voor dakreparatie of dakrenovatie?

Dakdekker nodig ten behoeve van een nieuw dak?

Op deze pagina leest u daar meer over, kunt u indicatieve kosten bekijken, maar bovenal eenvoudig via het hiernaast staande aanvraagformulier een aanvraag doen bij regionale dakdekkers. U ontvangt dan tot maximaal 6 offertes welke u op uw gemak kunt vergelijken en waaruit u eventueel een keuze kunt maken.

Meer informatie over dakdekkers

Dakdekker voor diverse klussen

We zetten vier verschillende klussen op een rij waarmee de dakdekker u goed van dienst kan zijn:

 

  • Dakrenovatie
  • Nieuw dak
  • Dakreparatie
  • Onderhoud van het dak
Professionele dakdekker vakkundig en veilig aan het werk | Offerte dakdekker

Professionele dakdekker vakkundig en veilig aan het werk

Dakbedekking moet weer-, wind- en waterbestendig zijn

Dakbedekking moet weer-, wind- en waterbestendig zijn

Dakrenovatie

Een dakdekker kan er met een dakrenovatie voor zorgen dat het dak weer in de originele staat hersteld wordt. Dit is vooral van belang wanneer het dak door de jaren heen slechter is geworden. Is er nog geen sprake van lekkage, maar heeft u wel het idee dat dit risico bestaat? Het is dan verstandig om een dakdekker een inschatting van het risico te laten maken.

Om het dak te renoveren zal de dakdekker een oude laag van het dak halen en daar een compleet nieuwe laag voor in de plaats brengen. Op die manier krijgt het dak de oude staat weer terug, waardoor die weer bescherming biedt tegen bijvoorbeeld de verschillende invloeden van het weer. De kosten van een dakrenovatie hangen sterk af van de staat van het dak, waardoor het verstandig is om daar niet te lang mee te wachten.

Nieuw dak

Laat u een eigen huis bouwen en wilt u een dakdekker inschakelen om de dakbedekking aan te laten brengen? Is de complete dakconstructie aan vernieuwing toe, bijvoorbeeld omdat een renovatie op dit moment geen oplossing meer biedt?

Het dakdekken kan dan uitkomst bieden. Houd er rekening mee dat hier meer kosten aan verbonden zijn dan bij een dakrenovatie. Uiteraard biedt het u aan de andere kant meer mogelijkheden om de specifieke uitstraling van de dakbedekking te kiezen.

Dakreparatie

Begint het binnen te lekken of is er als het gevolg van een storm sprake van kapotte dakpannen? Het als bij een scheurtje in de bitumen dakbedekking is het verstandig om daarvoor een dakdekker in te schakelen. De specialist kan het complete dak opnieuw aanpakken of er met een kleine reparatie voor zorgen dat de problemen worden verholpen. Dakdekken is wat dat betreft een gevarieerd vakgebied, waarmee u ervoor zorgt dat u een goed dak boven uw hoofd heeft.

Onderhoud van het dak

Tenslotte kan de dakdekker u van dienst zijn met het periodieke onderhoud van het dak. Het grote voordeel hiervan is dat u het plaatsen van een nieuwe dakbedekking of een complete renovatie zo lang mogelijk kunt uitstellen. In plaats daarvan zorgt u voor een goede onderhoudsbeurt, waarmee u de conditie van het dek kunt verbeteren. Dakdekken heeft wat dat betreft betrekking op verschillende werkzaamheden, waarmee de dakdekker ervoor zorgt dat u hiermee geen risico loopt.

Offerte dakdekker

We onderscheiden verschillende soorten dakbedekkingen, waarvoor u een offerte kunt aanvragen bij de dakdekker. Wilt u laten dakdekken op een plat dak? Dan heeft u de keuze uit het bekende bitumen en bijvoorbeeld PVC of EPDM. Verder kunt u gebruik maken van een groendak, iets waar de dakdekker u uiteraard meer over kan vertellen.

Heeft u een schuin dak en wilt u een dakdekker inschakelen voor het aanbrengen van de dakbedekking? Qua mogelijkheden kunt u dan denken aan de bekende dakpannen, net als aan leien en metaal. Liever gebruik maken van een rieten dak? Dat heeft een prachtige uitstraling, vooral op oudere woningen en boerderijen.

U kunt een gratis offerte aanvragen voor het dakdekken, waarmee u eenvoudig na kunt gaan wat de kosten zullen zijn voor de verschillende werkzaamheden. Het is verstandig om zelf mee te werken aan de kleinere klussen of samen met de buren een offerte aan te vragen. Laat u het dak meteen isoleren en vraagt u daarvoor subsidies aan? Het zijn andere mogelijkheden om te besparen op het dakdekken. Bovendien is het verstandig om bij meerdere dakdekkers een offerte aan te vragen, zodat u die vervolgens op uw gemak met elkaar kunt vergelijken.

Isolatiespecialist

Subsidies & Leningen

Hieronder ziet u een overzicht van de belangrijkste subsidies & leningen in de isolatie, bouw en verbouwbranches.
Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Van de periode 15 september 2016 tot en met 31 december 2018 kunnen woningeigenaren en Vereniging Van Eigenaren een aantrekkelijke subsidie aanvragen voor het isoleren van de eigen woning(en). Voorwaarde is dat er minimaal 2 energiebesparende maatregelen genomen worden. De vergoeding bestaat uit een bedrag per vierkante meter geïsoleerde oppervlakte en bedraagt circa 20% van de totaalkosten. Het gaat om isolatie van dak, gevel, spouwmuur, vloer, kruipruimtebodem en het aanbrengen van hoog rendementsglas.

Subsidie laag BTW-tarief op arbeidsloon

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Dit scheelt per isolatievorm enkele honderden euro’s.

Subsidieregeling Laag BTW op Isolatieglas

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten indien u isolerende en energiebesparende werkzaamheden aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren. Naast isolatiewerkzaamheden aan vloer, dak en spouwmuur geldt deze verlaging ook voor Energiezuinig HR++-glas ofwel Isolatieglas. Ook kunt u subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van isolatieglas via de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Subsidie op zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels

Sinds 1 januari 2016 is er een Investeringssubsidie Duurzame Energie voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen en pelletkachels. Het subsidiebedrag per zonneboiler is gemiddeld € 700. De zonneboiler dient op de lijst van zonneboilers van de Rijksoverheid te staan. Voor warmtepompen ligt de subsidie tussen de € 1.000 en € 1.500. Voor een volledig elektrische waterpomp is de subsidie tussen de € 2.150 en € 4.000. Voor pelletkachels wordt een subsidie van rond de € 500 gegeven.

Subsidieregeling verwijderen asbestdaken

De Nederlandse overheid verstrekt een subsidie op het laten verwijderen van asbestdaken. Deze regeling geldt voor particulieren, (agrarische) bedrijven, non-profit organisaties en overheden. De regeling heeft een looptijd tot en met 31 december 2019. Overheden die een asbestdak laten verwijderen uit hoofde van een wettelijke taak komen niet in aanmerking voor de subsidie. Er wordt een vergoeding per m2 gesaneerd asbestdak verstrekt.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief schilderwerk

Sinds 2009 geldt een permanent laag btw tarief van 6% in plaats van 21% op de arbeidskosten voor schilderwerken aan uw woning (minimaal 2 jaar oud) laat uitvoeren.

Subsidieregeling Laag BTW Tarief stukadoorswerk

Het stukadoren van woningen ouder dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Hieronder vallen ook het voorbereiden van het stukadoorwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen.

GreenLoans Lening

Een GreenLoans lening is specifiek bedoeld als financiering van het verduurzamen van de woning, met name ten behoeve van energieopwekkende systemen als zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, micro WKK/HRe ketel en windturbines. De looptijd is minimaal 5 jaar en maximaal 15 jaar.

GreenLoans EcoLening

Een GreenLoansEco lening is specifiek bedoeld voor financiering van:

 

  • Vloer-,gevel- en dakisolatie (Rc waarde groter of gelijk aan 3,5 m2K/W)
  • Spouwmuurisolatie (Rc-waarde groter of gelijk aan 1,3 m2K/W)
  • Ramen/deuren/kozijnen
  • Warmteterugwinsysteem
  • HR-ketel (minimaal rendement van 120% bovenwaarde)
  • Gelijkstroompompen en ventilatoren

Het leningbedrag ligt tussen de € 2.500 en € 5.000.

Energiebespaarlening

De Energiebespaarlening is een duurzame lening met een looptijd van maximaal 10 jaar en een (hele) lage rente. Een groot deel van de kosten van de lening wordt al gedekt door de maandelijkse besparing op energiekosten. De lening kan voor veel werkzaamheden gebruikt worden zoals bijvoorbeeld asbestsanering, dakisolatie, gevelisolatie, HR glas, HR ketel, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds.

Heeft u interesse in dakdekken ?

Dan is het verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Via gratisoffertesontvangen.nl kunt u geheel gratis en zonder enige verplichting in 1 eenvoudige stap 1 tot 6 offertes aanvragen bij bedrijven in uw eigen regio.

Gratisoffertesaanvragen.nl, powered by Isoleads BV

Gratisoffertesontvangen.nl is onderdeel van Isoleads BV, een gerenommeerd internetbedrijf dat tientallen informatieve websites beheert en contacten onderhoudt met honderden bedrijven in geheel Nederland, zodat u zeker weet dat uw aanvragen beantwoord worden.

Isoleads logo
Team gratisoffertesontvangen.nl
© Gratisoffertesontvangen.nl – Eenvoudig en snel offertes aanvragen in geheel Nederland bij betrouwbare partners – Gratis & Vrijblijvend – Privacy – Disclaimer